News Flash:

Maestrul Mircea Albulescu se simte mai bine. Actorul s-a fotografiat cu medicii care l-au operat, la Institutul de Cardiologie din Timisoara

1 Decembrie 2014
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
albulescu la spital
Maestrul Mircea Albulescu, care a fost operat pe inima, saptamana trecuta la Timisoara, este mai bine. Marian Gaspar, seful Clinicii de Chirurgie Cardiaca, din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare, a postat pe contul sau de Facebook o fotografie cu echipa de doctori si asistente, impreuna cu pacientul Albulescu, aflat pe patul de spital.
„Maestrul Mircea Albulescu va imbratiseaza pe toti cu aceiasi verva si umor, din mijlocul "inimoaselor " asistente de la Terapie, azi de dimineata, cand povesteam despre Legenda Mesterului Manole care a zidit-o pe Ana (cea din stanga imaginii!), iar noi am schimbat Legenda, sa o zidim pe Ana in "inimile zdrobite", acolo printre valvele inimii sa ne faca mai veseli si iubitori vesnici. Cu drag va imbratisez si eu, Marian”, scrie pe contul sau de Facebook Marian Gaspar, scrie tion.ro.
Actorul a ajuns marti dimineata, cu un taxi, la Urgentele Spitalului Judetean din Timisoara, cu o criza anginoasa, avand leziuni coronariene. El a fost transportat cu salvarea la Institutul de Cardiologie de la Padurea Verde, unde i s-a efectuat un cateterism. Miercuri dimineata Albulescu a intrat in operatie, unde chirurgii de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara i-au facut un triplu by-pass, iar seara, dupa operatie, pacientul s-a trezit.
Mircea Albulescu a fost transferat, duminica, de la Sectia de Terapie Intensiva la cea de Chirurgie Cardiaca, pentru a se recupera.

mircea albulescu chirurgie cardiaca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007843 (s)