News Flash:

Madalin Voicu si sotia sa, audiati la sediul DNA

13 Mai 2016
1280 Vizualizari | 0 Comentarii
madalin voicu
In aceasta dimineata, Madalin Voicu a ajuns sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru a fi audiat, insa nu a dorit sa faca declaratii. Voicu a venit insotit de avocatul sau, Lucian Bolcas. Este vorba despre dosarul de fraudare fondurilor europenepentru finantarea unor programe destinate persoanelor defavorizate si, potrivit unor surse judiciare, deputatul a fost citat in legatura cu sechestrul impus pe bunurile sale
Tot la DNA a fost citata si sotia acestuia. Pe 1 martie, procurorii DNA au dispus instituirea sechestrului asigurator si a popririi asupra bunurilor mobile si imobile aflate in proprietatea deputatilor Nicolae Paun si Madalin Voicu, dar si a altor inculpati din dosarul de fraudare a fondurilor europene pentru finantarea unor programe destinate persoanelor defavorizate. In cazul lui Madalin Voicu, procurorii au dispus sechestru asigurator si popriri asupra bunurilor mobile si imobile pana la concurenta sumei de peste 411.000 lei, iar pentru Carmen Olteanu, pana la concurenta sumei de peste 194.000 lei.

"Masura asiguratorie a fost dispusa avandu-se in vedere necesitatea de a evita ascunderea, instrainarea sau sustragerea de la urmarire a bunurilor mobile si imobile de catre persoanele sus-mentionate, pentru a servi la garantarea repararii pagubei produse prin savarsirea infractiunilor", precizeaza DNA.

madalin voicu dna audiat dosarul fraudare fondurilor europene sotia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005078 (s)