News Flash:

Luna Albastra – 31 martie. Cum este influentata fiecare zodie de acest eveniment major

27 Martie 2018
1508 Vizualizari | 0 Comentarii
luna albastra

Horoscopul saptamanii 26 martie -1 aprilie 2018 este marcat de intrarea planetei Venus in zodia Taur si de Luna Albastra (Luna Plina in zodia Balanta), ambele evenimente avand loc in data de 31 martie.

Venus va ramane in zodia Taur pana in ziua de 24 aprilie

Luna Plina din 31 martie va fi a doua ”Luna Albastra” din acest an. La fel ca in ianuarie, in martie sunt doua Luni Pline: prima, a avut loc in data de 2, iar a doua (denumita „Albastra”) va avea loc in data de 31.

Saptamana va incepe cu Luna in Rac, o zodie a familiei si traditiei. In a doua parte a zilei de luni, Luna va intra in semnul Leului, zodie a ambitiei si creativitatii, iar miercuri se va muta in Fecioara, o zodie iubitoare de munca, dar critica, pretentioasa si perfectionista, spune astrologul Oana Hanganu.

Vineri seara, Luna se va muta in Balanta, unde va ramane pana la inceputul saptamanii viitoare si va incuraja negocierile si parteneriatele de orice fel.

In plus, intreaga saptamana va fi influentata de aspectele tensionate formate de Soare (aflat in zodia Berbec) cu Saturn (aflat in Capricorn, dar si de Luna Plina din zodia Balantei cu Marte si Saturn din Capricorn si Uranus aflat in Berbec. Lor li se adauga tranzitul retrograd al planetei Mercur.

Toate acestea vor provoca neintelegeri, obstacole, amanari sau retrageri din parteneriate deja ”active” sau de la masa negocierilor, probleme de comunicare in cuplu, frustrari si revolte.

Se anunta, asadar, o saptamana provocatoare, in care va fi nevoie de intelepciune, rabdare si perseverenta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005162 (s)