News Flash:

Ludovic Orban: Toader conduce inca Universitatea "Alexandru Ioan Cuza". Angajarea fiului, caz de nepotism. Nu am asteptari de la ministrul Educatiei, Liviu Pop

12 August 2017
996 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader4
Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru Mediafax, ca modul in care fiul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a obtinut postul de asistent la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" este "un caz clar de nepotism", afirmand ca ministrul conduce informal institutia, desi nu mai este rector.
"Este un caz clar de nepotism. Este clar, chiar daca este suspendat (din functia de rector-n.r.) el (Tudorel Toader.n.r.) isi exercita in continuare, chiar informal, influenta asupra Biroului Executiv si asupra Consiliului de Administratie. (...). Informal, el participa la toate intalnirile acestei structuri si influenteaza deciziile.(...) Cei care au modificat Regulamentul au facut-o ca sa ii permita baiatului sau sa candideze pentru postul de asistent", a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban.
Ludovic Orban a afirmat ca, potrivit informatiilor pe care le au liberalii, regulamentul a fost modificat pentru ca fiul lui Tudorel Toader sa poata sa candideze pentru postul de asistent univeristar pentru ca acesta si-a obtinut doctoratul in drept civil, iar functia de asistent era pentru drept penal.
Presedintele PNL a sustinut ca desi Tudorel Toader este suspendat din functia de rector al Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", informal, participa la intalnirile structurii executive a Consiliului de Administratie, Biroul Executiv.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008050 (s)