News Flash:

Ludovic Orban: Catedrala Mantuirii trebuie terminata pana la 1 decembrie 2018

14 Martie 2016
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
catedrala
Candidatul PNL la Primaria Generala, Ludovic Orban, a declarat duminica seara ca asteapta "mai multa implicare si o prezenta un pic mai activa" din partea presedintelui Klaus Iohannis, inclusiv in politica interna.
Intrebat intr-o emisiune la Digi 24 daca are ce sa-i reproseze presedintelui Klaus Iohannis, Orban a spus ca nu, dar ca are unele asteptari de la seful statului.
"Nu am ce sa-i reprosez, astept mai multa determinare, mai multa implicare si o prezenta un pic mai activa, inclusiv in viata interna a Romaniei, sigur, in hainele constitutionale, in limitele prevederilor Constitutiei", a raspuns liberalul.
Orban a mai adaugat ca "sub nicio forma" nu este de acord cu catalogarea facuta de Der Spiegel, care l-a numit pe presedinte "diletant". "Toata argumentatia prezentata in Der Spiegel nu sta in picioare", a sustinut el.

Ludovic Orban a mai precizat ca s-a intalnit cu presedintele dupa ce PNL l-a desemnat candidat si ca ii ofera parerea lui Iohannis daca acesta o cere.
Referitor la eventuala plecare a sefului Cancelariei, Dan Mihalache, din Administratia Prezidentiala, Orban a afirmat: "Asta este o decizie pe care trebuie sa o ia presedintele Iohannis."

Orban: Catedrala Mantuirii trebuie terminata pana la 1 decembrie 2018,e o expresie a fiintei noastre
Catedrala Mantuirii Neamului trebuie terminata pana la 1 decembrie 2018, cand aniversam centenarul Unirii, a declarat duminica seara candidatul PNL la Primaria Generala, Ludovic Orban, convins ca nu poate pierde voturi pentru ca sustine proiectul.
"Eu cred ca aceasta catedrala trebuie terminata pana la 1 decembrie, cand vom aniversa centenarul Unirii, pana la 1 decembrie 2018", a afirmat Orban la Digi 24, amintind ca sustine proiectul de mai mult timp.
Intrebat daca ar putea pierde voturi pentru ca sustine proiectul Bisericii Ortodoxe Romane, Orban a spus ca nu crede ca poate sa piarda voturi pentru ca sustine construirea unei catedrale.
"Nu cred ca pot sa pierd voturi daca sustii realizarea unei catedrale, asta este specifica nu numai a Capitalei, fiecarui oras mare din Europa. E o expresie a fiintei noastre. Totusi, cei mai multi suntem ortodocsi si in mod evident, asa cum exista si Catedrala Sf. Iosif, cred ca este normal si firesc sa existe o Catedrala a Mantuirii Neamului", a spus liberalul.

ludovic orban
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006066 (s)