News Flash:

Lucruri pe care un expert Feng Shui nu le pastreaza niciodata in casa pentru a nu atrage ghinionul

4 Iunie 2018
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
Feng Shui

Chi-ul (energia pozitiva) trebuie cultivat prin transmiterea gandurilor vibrante catre persoane sau obiecte. Specialistii Feng Shui explica modul in care obiectele din casa ne pot influenta viata.

„Dupa ani de consultanta Feng Shui, pot diagnostica locuinta cuiva, fara sa patrund in ea. Un client imi spune cu ce se confrunta, cum ar fi ca are probleme in dragoste, iar eu o sa il intreb daca nu are masina de spalat in coltul care reprezinta dragostea“, a spus Marianne Gordon, specialist Feng Shui, pentru mindbodygreen.com Aceasta a vorbit despre 5 lucrui pe care un expert Feng Shui nu le-ar pastra niciodata in casa:

Obiecte stricate 

Respectati-va casa! Daca un obiect are o importanta deosebita pentru tine, ar trebui reparat imediat. Vazand zi de zi un articol deteriorat vei avea o satere de tristete. Recent am aruncat o chitara la care tineam extrem de mult. Nu mai putea fi reparata, dupa ce copilul meu a rupt-o. Am multumit pentru bucuria pe care mi-a oferit-o si apoi am lasat-o sa plece. Am fost trista in acel moment, dar acum vad aceasta situatie ca pe o oportunitate de a darui dragoste unui alt lucru. 

Metode antice de eliminare a energiilor negative din casa 

Colturi amenintatoare sau obiecte ascutite 

Exista o intreaga lista cu obiecte pe care ar trebui sa le evitati atunci cand vine vorba de decorarea casei. Nu expuneti coarne de animale, cutitele, candelabrele spinoase, obiectele proeminente, paturi cu marginile ascutite, piese de mobilier plasate in asa fel incat sa va loviti deseori de acestea, obiecte grele deasupra patului sau canapelei saucoturile goale. in feng shui, colturile din casa ar trebui sa fie ascunse, asa ca puneti un obiect, un corp de mobilier sau o planta pentru a echilibra energia prea puternica a acestora. 

Apa in coltul dragostei 

Daca sunteti intr-o relatie stabila pe care doriti sa o pastrati, evitati sa puneti flori, o fotografie sau un tablou care ilusteaza imagini cu ape, fantani decorative, oglinda, uscator de rufe, baia sau toaleta in coltul dragostei. Pentru a identifica pozitionarea coltului dragostei puteti utilize o harta bagua. Uneori nu puteti schimba pozitionarea baii in casa, insa exista remedii precum usa cu oglinda care nu permite energiei sa patrunda. Daca nu sunteti intr-o relatie, plasarea unui simbol de apa in aceasta zona este considerata a fi o modalitate buna de a atrage iubirea in viata voastra. Nu uitati sa indepartati simbolul pentru a pastra relatia in armonie.

Cele 4 distrugatori ai energiei:

Exista 4 mari distrugatori ai energiei chi. Daca aveti vreunul dintre acestia din casa, ii puteti echilibra prin cristale, oglinzi si plante.

O scara in fata usii principale Un coridor foarte lung, care duce catre un dormitor. 

O linie dreapta de chi poate fi distrugatoare pentru cel care foloseste dormitorul 

Grinzi deasupra patului 

O linie dreapta de chi care duce de la usa din fata la usa din spate, ceea ce poate cauza pierderi si oportunitati ratate.

Obiecte nepermise in dormitor 

Alegeti culori neutre in dormitor, evitand peretii albi sau nuantele luminoase. De asemenea, as recomanda sa stati departe de oglinzi mari (mai ales daca oglindesc patul), picturi si obiecte grele deasupra patului, fotografii sau tablouri cu oameni singuri si obiecte proeminente. intrebati-va mereu ce va sugereaza obiectele din jurul vostri. Va imbogatesc sau va otravesc starea de spirit?


chi-ul energia pozitiva feng shui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006536 (s)