News Flash:

Lucruri pe care sa nu le ierti niciodata intr-o relatie

9 Decembrie 2016
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
frigida2
Chiar daca de cele mai multe ori treci peste anumite momente neplacute de dragul relatiei, nu este indicat sa mergi mai departe daca ai parte de aceste 5 lucruri.
Violenta.
Indiferent de situatie, nu exista niciun motiv pentru care ar trebui sa treci cu vederea violenta partenerului. In caz ca ai parte de un astfel de tratament abuziv, scuzele iubitului tau sunt de prisos. Ai grija sa nu stai prea mult in preajma unui astfel de barbat, caci risti sa-ti pui sanatatea si chiar viata in pericol.
Nu te respecta.
On om ce nu iti apreciaza adevarata valoare si care te critica indiferent de motiv nu va reusi niciodata sa te faca se te simti fericita cu adevarat. Drept urmare, ai grija sa nu accepti un astfel de comportament in viata ta caci cu timpul te vei simti din ce in ce mai putin apreciata si vei ajungte sa crezi ca nu vei putea multumi pe cineva.
Este foarte gelos.
Cu siguranta acest sentiment il avem toti, insa un partener care te va face sa te indepartezi de prietenii tai, ori nu-ti va permite sa vorbesti cu niciun barbat nu este unul care sa merite timpul si iubirea ta. Un iubit puternic, ce are incredere in partenera, nu va fi deranjat sa isi lase jumatatea sa vorbeasca cu cine vrea, ori sa iasa in oras cu prietenii de cate ori doreste.
Te indeparteaza de familie.
Nu putine sunt cazurile cand partenerul de viata incearca sa te indeparteze de cei dragi. Evident, nu este obligat sa ii placa pe tai, dar de aici si pana la a-ti interzice sa-i mai vizitezi, ori sa iti spuna cat de rau fac ei relatiei voastre este cale lunga.
Detine controlul banilor.
O relatie presupune impartasirea tuturor lucrurilor, iar aici intra si banii. Nu uita ca, atata vreme cat ai si tu o contributie in casa, mereu vei avea un cuvant de spus in ceea ce priveste cheltuielile lunare. Nu accepta sa iti sara cineva in cap doar pentru ca ti-ai cumparat o haina, ori ca ai indraznit sa faci ceva si pentru tine.

violenta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004637 (s)