News Flash:

Lucruri pe care sa nu le faci la prima intalnire

15 August 2018
675 Vizualizari | 0 Comentarii
prima intalnire

Daca a dat fericirea peste tine si in sfarsit tipul pe care-l placi te-a invitat in oras si a decis sa aveti o intalnire si nu sa te cunoasca doar online, ai grija sa nu-ti sabotezi fericirea. Prima intalnire este foarte importanta si conteaza mult pentru impresia pe care i-o vei lasa potentialului partener. Pe langa faptul ca trebuie sa-ti stapanesti emotiile si sa fii exact asa cum esti tu, trebuie sa tii cont de cateva aspecte care in ziua de astazi au devenit o obisnuinta.

Nu intarzia. Se spune ca femeile trebuie sa se lase asteptate, dar acest lucru nu este valabil si la o prima intalnire. Daca vei intarzia, pretendentul va crede ca nu iti pasa de el si ca nu esti punctuala, ceea ce multora nu le place. Timpul este pretios pentru toata lumea. Asadar, nu-l lasa sa te astepte. Este mai bine sa ajungi cu 5 minute mai devreme, decat mai tarziu.

Nu te juca pe telefon. Te-ai dus la acea intalnire pentru a petrece timpul cu un potential partener. Timpul trebuie folosit in favoarea ta, deoarece trebuie sa afli cat mai multe despre el, sa incepi sa-l cunosti. Daca stai cu telefonu in mana, doar veti pierde timpul. In plus, acest lucru ii va arata lui ca nu esti interesata de persoana lui.  

Nu vorbi prea mult despre tine. Este prima voastra intalnire, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i spui totul despre tine. Spune-i cat mai putine lucruri, ca sa-i starnesti curiozitatea. In schimb, asculta-l pe el si lasa-l sa vorbeasca cat mai mult. Important este ca exsite intre voi o conversatie, iar ascultarea este o parte importanta a acesteia.

Nu vorbi despre fostul partener. La prima intalnire este vorba despre viitorul tau. Nu trebuie sa vorbesti despre fostul tau prieten, pentru ca o sa ai ocazia la celelalte intalniri sa vorbesti despre trecut. Dar, daca o sa incepi sa spui cat mai multe despre ex, el o sa creada ca inca il iubesti si ca nu ai trecut peste despartire.

Nu exagera cu machiatul. Fii cat mai naturala. Este normal sa vrei sa-l impresionezi inca de la prima intalnire, dar asta nu inseamna ca trebuie sa exagerezi cu produsele cosmetice. Opteaza pentru un machiaj cat mai natural.

sursa: one.ro

 


nu intarzia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005608 (s)