News Flash:

Lucrarile de anvelopare a trei blocuri din Resita vor fi finalizate din bugetul local

3 Ianuarie 2016
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
anvelopare bloc
Lucrarile de anvelopare la cele trei blocuri incluse in proiectul de eficientizare energetica de pe strada I.L. Caragiale din Resita, finantate din bani europeni, se vor termina anul viitor, dupa ce consilierii locali au decis, marti, in sedinta ordinara, prelungirea termenului de finalizare pana in luna iunie 2016. 
'Cu blocurile de pe strada I.L. Caragiale avem o problema majora, avand in vedere ca, aici, constructorul nu s-a tinut de treaba si a executat un singur bloc. Noi am reusit sa accesam niste bani de la Uniunea Europeana, fapt pentru care suntem obligati sa terminam cele trei blocuri sau sa dam banii inapoi. Ca sa aiba dovada ca finalizam aceste blocuri, a trebuit sa prelungim termenul de executie, care initial a fost luna decembrie a acestui an. Cel mai probabil noi vom da in judecata firma cu care am reziliat contractul, insa pana vom recupera banii, va trebui sa venim cu bani de la buget', a declarat viceprimarul municipiului Resita, Ioan Crina, cel care a preluat si atributiile primarului. 
Valoarea estimata a sumelor necesare finalizarii proiectului 'Reabilitare blocuri - Sprijinirea Investitiilor in Eficienta Energetica a Blocurilor de Locuinte' se ridica la circa 1,5 milioane lei, ceea ce reprezinta sume neeligibile ce vor fi introduse in bugetul local al municipiului pe anul 2016. AGERPRES

ioan crina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004895 (s)