News Flash:

LOVITUTA TERIBILA pentru Antena 1 si Antena 3! In 5 zile trebuie sa evacuzeze sediul. Cele doua statii sunt in pericol sa nu mai emita

16 Februarie 2016
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
antena 3
Emisia Antena 3 este amenintata. ”ANAF si-a trimis agentii sa ne scoata din sediu”, a spus Stoicescu.

”Dispuneti o decizie, sa platim chirie sau dati-ne un termen rezonabil in care sa ne mutam”, a solicitat diretorul Antena 3,Mihai Gadea.

”Inspectorii ANAF ne-au spus ca avem 5 zile sa parasim aceste cladiri”, a mai spus Mihai Gadea, care a completat ca oteleviziune nu se poate muta in mai putin de o saptamana.

”Niste trupe ANAF au ajuns simultan la mai multe sedii ale Antenei. (...) Juristii nostri au incercat sa poarte un dialog cu ANAF. Impresia mea a fost si este ca avem de-a face cu o executare silita. S-ar putea sa fie o forma pusa la cale de inchiere a acestui post de televiziune”, a atras atentia Mihai Gadea.

Pe 8 august 2014, Curtea de Apel Bucuresti a decis condamnarea lui Dan Voiculescu, fondatorul grupului Intact si al Partidului Conservator, la 10 ani deinchisoare cu executare. Tot atunci s-a decis ca Sediul Antenei 3, cladirea-turn din Baneasa si mai multe terenuri sa fie confiscate. Sute de metri patrati, imobile si milioane de euro i-au fost confiscati familiei Voiculescu, dupa decizia Curtii de Apel, asfel ca toate bunurile au intrat in patrimoniul statului.
 
Una dintre cladirile puse sub sechestru in acest proces, „Turnul Intact Media Group” din strada Garlei, numarul 1, a fost cumparata de Grivco SRL la data de 15.06.1999. Daca aceasta cladire a fost cumparata in 1999, cum poate fi fructul unei infractiuni care ar fi fost comisa in 2003? Aceasta a fost intrebarea pe care Mihai Gadea a adresat-o publicului. 

chirie termen rezonabil mihai gadea televiziune dialog dan voiculescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006885 (s)