News Flash:

Lovitura primita de Sorin Oprescu

5 Decembrie 2016
1513 Vizualizari | 0 Comentarii
oprescu
Procurorii DNA merg pe o noua pista, prin care spera sa ajunga in maruntaiele incurcate ale licitatiilor din sanatate. Firul prins de procurorii DNA porneste chiar de la fiul lui Sorin OprescuMircea Oprescu.

”Dupa accederea procurorului Marius Bulancea in fruntea Sectiei a II-a, se pregateste o ampla operattune impotriva mafiei din Sanatate. Iar parca in pregatirea acestei ofensive bazate pe redeschiderea unor importante dosare care vor arunca pur si simplu in aer sistemul medical, procurorii au facut primele acuzatii cu privire la achizitionarea „pe naspa” a unitatii cu oxigenoterapie hiperbara de la Clinica pentru arsi din cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca”, informeaza National.


Printre suspectii aflati in spatele acestei afaceri apare si numele lui Mircea Oprescu, nimeni altul decat fiul fostului primar general al Capitalei.
Se pare ca prima piesa a fost mutata de procurorii DNA prin anchetarea medicului Ioan Lascar, dar itele acestei afaceri merg mult mai profund si ajung inclusiv catre firma Gemedica, a lui Mircea Oprescu.

dna sorin oprescu mircea oprescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005854 (s)