News Flash:

Lovitura primita de Elena Udrea

13 Noiembrie 2016
2114 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea4
La termenul de vineri, 11 noiembrie, din dosarul Gala Bute, s-a discutat inclusiv cererea Elenei Udrea de a desecretiza notele SRI pe care aceasta le-a primit in mandatul sau de ministru. Deputata afirmase ca una dintre ele venise chiar de la prim-adjunctul SRIFlorian Coldea.


Judecatoarele Angela Dragne, Leontina Serban si Florentina Dragomir (cea care l-a condamnat pe Adrian Nastase fara probe directe) au refuzat solicitarea Elenei Udrea fara a motiva decizia.
Minuta prezenta pe site-ul ICCJ suna sec „Respinge cererea formulata de inculpata Udrea Elena Gabriela, privind solicitarea relatiilor de la Serviciul Roman de Informatii”.


In opinia fostei blonde de la Cotroceni, notele cu pricina ar dovedi „coniventa infractionala” intre anumiti inculpati (Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia) si martori sau denuntatori (Adrian Gardean), aratandu-se astfel ca relatiile dintre acestia nu aveau legatura cu Udrea.
Decizia completului de trei de la ICCJ pare ciudata, pentru ca exista suficient timp ca documentele sa fie desecretizate si exista un interes public dupa declaratiile lui Stefan Lungu de la Antena3 cu privire la faptul ca Elena Udrea i-ar fi oferit intrebarile care urmau sa-i fie adresate intr-un dosar de la DNA Alba.


Udrea, aflata in plina campanie electorala pentru un mandat de deputat in Bucuresti, are dreptul de a contesta decizia la termenul de vineri, 18 noiembrie, al noualea de la inceputul toamnei si pana acum.

gala bute sri florian coldea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005117 (s)