News Flash:

Lovitura dura primita de patronii mai multor fast-food-uri din Timisoara

6 August 2016
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
fast food4
Politistii locali au pus lacatul pe mai multe societati comerciale din campusul universitar. Mai multe fast-food-uri au fost inchise ca urmare a propunerilor oamenilor legii, pentru ca nu respectau ce spune acordul de functionare.
Agentii de la Politia Locala spun ca au transmis municipalitatii un numar de zece dispozitii de suspendare a activitatii pentru tot atatea societati comerciale, ca urmare a propunerilor de suspendare intocmite de politistii din cadrul Serviciului Inspectie Comerciala.
„Patru dintre acestea sunt pentru intervalul 19 iulie – 17 august si vizeaza societatile Red Zone Tm, Baza Pro, Exim Sunny Land si Roy Food Zone. Alte sase sunt pentru perioada 1 – 30 august si vizeaza societatile Geskala Company, California M.A. Enterprise, Sim CS Complex Invest, Duo Group Miniclub, Manitaris Company si Auto Pandoni. Toate propunerile de suspendare s-au facut ca urmare a nerespectarii legislatiei referitoare la detinerea acordului de functionare, firmele fiind sanctionate conform OG 99/2000. Anterior acestor dispozitii de suspendare, alte opt societati au avut activitatea suspendata pentru o perioada de 30 de zile in prima jumatate a anului”, transmit oamenii legii, potrivit tion.ro.
Politistii locali spun ca vor continua controalele si in perioada urmatoare, pentru a stabili daca se respecta sau nu decizia de suspendare a activitatii. Cei care vor fi prinsi cu fast-food-urile deschise vor fi amendati.

politistii locali fast-food-uri politia locala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006416 (s)