News Flash:

Lovitura dura pentru taximetristii care au protestat in fata casei primarului Robu

30 Ianuarie 2018
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3

Politistii locali au sanctionat zeci de taximetristi cu amenzi usturatoare. Actiunea vine, oficial, in urma sesizarilor facute de tineri la intalnirea cu primarul Robu, dar, coincidenta, si dupa ce taximetristii au protestat zgomotos in fata casei edilului-sef al Timisoarei.
Potrivit reprezentantilor Politiei Locale Timisoara, agentii s-au autosesizat in urma sesizarilor facute de tineri la intalnirea cu primarul Nicolae Robu, si au inceput mai multe controale printre taximetristi.

„Astfel, in urma controalelor efectuate in toate zonele Timisoarei au fost sanctionati contraventional un numar de 38 conducatori de taximetre cu amenzi de 14.460 lei pentru lipsa autorizatiei transport persoane, a verificarii metrologice, a listei cu tarife, a ecusonului cu nume, fotografie, neeliberarea bonului fiscal, parasirea autovehiculului in statie, masini neingrijite, lipsa instructiunilor pentru sesizari si reclamatii, consum de tutun in autovehicule, oprire sau stationare neregulamentara. Astfel de actiuni sunt desfasurate periodic”, au anuntat cei de la Politia Locala.

Coincidenta, anuntul Politiei Locale vine la nici 48 de ore de la conflictul dintre taximetristii din Timisoara si soferii UBER, incheiat cu un protest zgomotos al primilor in fata casei in care locuieste Nicolae Robu. sursa: tion.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005368 (s)