News Flash:

LOVITURA DURA pentru Sarapova! Rusoaica are INTERZIS la Roland Garros!

3 Martie 2017
908 Vizualizari | 0 Comentarii
sarapova2
Dupa ce a fost suspendata pentru dopaj, Maria Sarapova nu va putea participa la celebrul Roland Garros. Federatia Franceza de Tenis a dezvaluit ca nu-i va da wild-card-ul.
Astfel, fostul numar 1 mondial nu va putea participa in competitia ce se va desfasura in perioada 28 mai - 11 iunie.
 
Intr-un interviu pe Facebook Live, intrebat daca se gandeste sa-i acorde un wild-card Mariei Sarapova, noul presedinte al Federatiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, a explicat ca desi decizia nu a fost luata oficial, "Roland Garros este Roland Garros" si nu isi permite sa invite sportivi care au fost suspendati pentru dopaj, relateaz L' Equipe
 
"Este complicat. Preferam ca ea sa revina complet reabilitata", a subliniat Bernard Giudicelli.
 
"Integritatea este unul din angajamentele noastre forte. Nu putem decide sa crestem fondurile alocate luptei impotriva dopajului si pe partea cealalta sa ...(invitam)", a declarat noul presedinte al FFT, Bernard Giudicelli.
 
De altfel, o pozitie similara a exprimat si jucatorul britanic de tenis Andy Murray, lider al ierarhiei ATP. 
 
"Cred ca trebuie sa muncesti cu adevarat sa revii. Totusi, organizatorii de turnee fac ceea ce cred ei ca este mai bine pentru competitie", a declarat Murray pentru The Times.  
 
Maria Sarapova a primit acces la turneele de la Stuttgart, Madrid si Roma, in ciuda faptului ca folosit Meldonium, o substanta interzisa, la Australian Open 2016. Un wild-card ar putea primi si din partea organizatorilor de la Wimbledon, sustine Reuters.  
 

roland garros
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006311 (s)