News Flash:

Lovitura dura pentru Delia, inainte de Sarbatori

3 Decembrie 2016
1354 Vizualizari | 0 Comentarii
delia inima
Delia, considerata una dintre cele mai indragite artiste de la noi, a fost mereu in topuri, in ultimii ani. Totusi, recent, cantareata s-a confruntat cu o problema financiara mai putin placuta, iar lovitura a venit tocmai inainte de Sarbatori.
Delia a avut o ascensiune fulminanta in ultimii ani. De patru ani de zile este jurat „X Factor“, iar de doi ani face parte din juriul „iUmor“, desigur fara sa uitam ca are mereu piese in diferite topuri, dar si concerte in toata tara. S-ar putea spune chiar ca artista nu are deloc timp sa se plictiseasca.
Paparazii au aflat ca Delia a pierdut 30.000 de euro, bani pe care i-a investit intr-un spectacol devenit in timp record sold out. Pe data de 5 decembrie, artista va sustine primul sau concert la Teatrul National Bucuresti. Un concert anuntat cu mari trambite si care a starnit o adevarata controversa in mediul online, printre internauti. Preturile biletelor au fost de 490 si 690 de lei, cele mai mari puse pe piata de catre un artist roman vreodata.
Desi a fost foarte comentat tocmai din pricina pretului mare al biletelor, concertul – care vine la pachet cu bauturi gratis si un bufet, dar si un after-party intr-un club din Capitala – a fost sold out in doar o luna de zile. De asemenea, costumele pe care artista le va purta au fost facute special pentru acest spectacol si au costat peste 10.000 de euro. Mai mult decat atat, surse apropiate Deliei ne-au marturisit ca aceasta a investit 100 de mii de euro in acest concert, dar ca momentan este pe minus cu 30 de mii de euro.
„Delia isi doreste foarte mult sa ofere un spectacol adevarat, vrea sa demonstreze ca si noi putem avea productii de talie internationala. Nu o intereseaza ca pierde la bani, ea vrea doar sa arate si sa sune foarte bine! Si e manata si de faptul ca e sold out. Hai sa fim seriosi, nimeni nu se astepta sa se vanda toate biletele in cateva saptamani. Parca ziceau ca-s scumpe“, au povestit apropiatii cantaretei .
In plus, se zvoneste si faptul ca veniturile Deliei ajung la aproape sapte cifre, de altfel ea achizitionandu-si de curand un penthouse in nordul Capitalei, dar si o casa de vacanta in apropierea Bucurestiului.
Delia si-a inceput cariera la sfarsitul anilor ’90, in cadrul trupei N&D, devenind inca de la inceput un etalon in muzica romaneasca. In prezent, ea este jurat al emisiunilor „X Factor“ si „iUmor“, fiind singura jurata cu studii muzicale din toate concursurile de entertaiment de pe piata. In 2012, ea s-a casatorit cu omul de afaceri Razvan Munteanu care a devenit managerul ei.

delia pierdut spectacol sold out
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009247 (s)