News Flash:

Lorelai Mosnegutu si-a cumparat un apartament, asa cum a promis, cu banii castigati la "Romanii au talent". Ce vrea sa scrie pe usa de la intrare

24 Octombrie 2017
1249 Vizualizari | 0 Comentarii
lorelai

Luna trecută, chiar de ziua ei, Lorelai Moşnegutu a primit, după impozitare, 100.000 de euro. Cu o parte din bani îşi va cumpăra un apartament, aşa cum a promis după ce a câştigat concursul.

Şi-a găsit o locuinţă în Popeşti – Leordeni, la doar 100 de metri de staţia de metrou Dimitrie Leonida, într-o zonă liniştită, anunţă click.ro. Apartamentul este situat la parter, are 50 de metri pătraţi, două camere şi o grădină. Blocul este nou, în curs de amenajare, şi va fi gata în câteva luni.

y88

„Gata, îl luăm. Mergem să semnăm pentru avans. Sper să facem brăduţul aici de Crăciun”, a spus mama Vio, asistentul maternal care a înfiat-o pe Lorelai. „Camera mea va fi lila. Pe uşa de la intrare vreau să gravez numele tuturor celor care m-au ajutat să ajung aici, de la echipa <>, juriu, producători, până la Mirabela Dauer, Luminiţa Anghel, Maria Ciobanu şi alţi prieteni de suflet. Mobila va fi una personalizată, pentru nevoile mele, eu având 1,20 metri înălţime. La curte nici nu visam până acum, dar aşa ne vom putea lua şi căţel, vom pune un balansoar, flori şi pitici de grădină”, a spus şi Lorelai.

Locuinţa costă 57.000 de euro. Alţi bani vor merge pe taxe notariale şi mobilă. O parte din suma câştigată va fi donată către o fundaţie care se ocupă de copiii cu probleme. „Se zice că nu ai parte de banii nemunciţi, câştigaţi în concursuri. Dar credeţi-ne că aceşti bani chiar au fost munciţi. Iar Lorelai are nevoie de acest ajutor în viaţă”, a spus Viorica Pârvan.


apartament leordeni dimitrie leonida
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004713 (s)