News Flash:

Locuri de munca pentru absolventi, la Timisoara

23 Septembrie 2015
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
loc de munca vacant
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fotei de Munca (AJOFM) Timis vine in intampinarea tinerilor aflati in cautarea unui loc de munca si organizeaza Bursa locurilor de munca pentru absolventi, vineri 25 septembrie, la Casa Tineretului, str. Aries nr.18, Timisoara. 
Marcel - Dumitru  Miclau, director executiv AJOFM Timis, a explicat ca persoanele in cautarea unui loc de munca aflate in evidenta agentiei, sau cele care se inregistreaza la agentie pana la data organizarii bursei pot beneficia, in mod gratuit, de servicii de informare si consiliere profesionala, incluzand si indrumare si sprijin in realizarea CV-ului si a unei scrisori de intentie. Pana la data de 21 septembrie, 46 de agenti economici si-au anuntat participarea oferind locuri de munca atat pentru studii medii cat si pentru studii superioare.
Absolventilor fara studii superioare le sunt oferite locuri de munca in special in urmatoarele meserii: montator subansamble, operator confectii imbracaminte, operator injectie mase plastice, ambalator manual, stivuitor, dulgher-tamplar, lucrator comercial, munc. necalificati conf. manusi piele, tehnician calitate, tehnician mentenanta, electrician, etc. Principalele meserii aferente locurilor de munca oferite absolventilor cu studii superioare sunt: analist servicii client, specialist in domeniul calitatii, inginer tehnolog - injectie mase plastice, inginer proiectant - corpuri de iluminat industriale, inginer proces (calitate, mentenanta), inginer tehnolog, manager proiect, etc, scrie ziuadevest.ro.
„Datele sunt preliminare, urmand ca pana la data desfasurarii bursei numarul agentilor economici participanti si al locurilor de munca sa creasca. Pentru o promovare cat mai eficienta a locurilor de munca de care dispun, angajatorii sunt rugati sa transmita la AJOFM Timis oferta de locuri de munca vacante pe adresa daniela.mitrica•tm.anofm.ro”, spune Miclau.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006581 (s)