News Flash:

Locuitorii din Petrosani raman fara apa calda pana luni

8 Mai 2015
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
aoa rece
Locuitorii municipiului Petrosani nu vor avea apa calda in apartamente pana luni, 11 mai, din cauza ca instalatiile care produc agentul termic la Termocentrala Paroseni sunt oprite pentru verificari tehnice si lucrari de intretinere. 
Operatiunile au inceput pe 1 mai si trebuiau sa se incheie vineri, 8 mai, insa conducerea termocentralei a anuntat joi ca termenul de finalizare a reviziilor se va prelungi pana luni, 11 mai, deoarece lucrarile sunt mult mai complexe decat ceea ce se estimase initial. 
'In urma verificarii instalatiei aferente grupului energetic numarul 4, din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH) - Sucursala Electrocentrale Paroseni, s-a constatat ca volumul lucrarilor necesare pentru asigurarea functionarii acestuia in conditii de siguranta este mult mai mare decat cel anticipat. Astfel, perioada de oprire a grupului se prelungeste pana in data de 11 mai', a informat joi Biroul de presa al CEH. 
Parametrii normali de furnizare ai agentului termic vor fi atinsi in cursul zilei de marti, 12 mai. 
In perioada in care grupul energetic a fost oprit pentru lucrarile de mentenanta au fost executate si revizii la reteaua magistrala de transport a agentului termic de la Termocentrala Paroseni, la Petrosani. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005633 (s)