News Flash:

Locuitorii din Ghiroda se revolta: "Este o bataie de joc!"

18 Decembrie 2015
3385 Vizualizari | 1 Comentarii
ghiroda
Linia de troleibuz spre Ghiroda a devenit functionala duminica, 13 decembrie. Lucrarile de extindere, realizate din fonduri europene, au fost finalizate cu putina intarziere, dar la timp, astfel incat municipalitatea si RATT sa nu piarda banii. Este vorba despre 15,8 milioane de lei, din care 12,7 milioane din fonduri europene, pe care nu mai trebuie sa le dam inapoi.
Potrivit autoritatilor locale, care au inaugurat cu mare fast noua cursa RATT, sambata trecuta, in zilele lucratoare, M11 are cate 30 de curse spre Ghiroda, numarul acestora urmand sa scada la 16, respectiv zece, sambata si duminica. Sau cel putin asa sustine primarul din Ghiroda, Vasile Dorel Cadariu, pentru ca directorul Regiei Autonome de Transport in Comun Timisoara, Ioan Goia, nu s-a deranjat sa participe la inaugurare. De altfel, nimeni de la RATT nu a iesit pe traseu alaturi de primarul Nicolae Robu si de primarul din Ghiroda.
Calatorii pot circula cu bilete obisnuite de 2 lei, iar abonamentul pe aceasta linie este de 50 de lei. Odata cu introducerea troleibuzului pe traseu, RATT a renuntat la linia de autobuz M30, care asigura legatura Timisoarei cu Ghiroda, scrie tion.ro.
Oamenii care fac naveta insa spre Timisoara au o sumedenie de nemultumiri.
„Asa cum banuiam, bataia de joc continua! Firobuzul cel minunat circula probabil dupa ora Americii, caci dupa cea din Romania nu! L-as invita pe domn’ primar sa circule o «tura» cu firobuzul dupa-masa, daca are curaj, cand vine populatia de la serviciu! Orarul e facut pentru el si familie strict? A facut un sondaj cand a luat hotararea de a face programul? Pentru perioada alegerilor au si timp, si bani de sondaje, asa e? Pentru cetatenii care ingheata in statie nu e nicio problema? Pentru intarziatul la serviciu? Rusine!”, a scris, pe Facebook, unul dintre nemultumiti.
Parerile nu au intarziat sa apara. Tot mai multi locuitori din Ghiroda se plang de RATT si de Primaria Ghiroda.
„Nu il intereseaza (n.r. pe primarul Vasile Dorel Cadariu, edilul Ghirodei) ca acum copiii nostri fac 50 de minute pana la Bastion. Cu autobuzul faceau 15 minute”, a notat un altul.
„Jalnic. Dimineata merge foarte incet, sta in statii… Nu stiu ce asteapta, pentru ca oricum intarzie si noi intarziem la serviciu, dar cui ii pasa?”, a scris altcineva.
Extinderea troleibuzului 11 pe actuala linie M11 are 7.5 kilometri, cu urmatoarele statii: Calea Dorobantilor – DN 6 – str. Victoria – str. Ialomita – str. Dunarea – Calea Ghirodei – str. Turda – str. Palmierilor – str. Strandului.

troleibuz ghiroda nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005852 (s)