News Flash:

Locuitorii din Ciacova nu s-au prezentat la referendum

11 Octombrie 2016
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
ciacova
Pana la urma referendumul din Ciacova nu a avut succes. Trecerea orasului la statutul de comuna din cauza impozitelor prea mari nu va fi posibila deoarece duminica, la urne, s-au prezentat mai putin de 30 la suta dintre alegatori. Totusi, in primavara, cand oamenii au fost intrebati daca doresc acest lucru, au semnat mai multi decat s-au prezentat la vot. 
Duminica, din 4305 alegatori s-au prezentat 644, adica 14,96 la suta. Referendumul nu este valabil. Sunt 552 voturi pentru «DA», respectiv revenirea la statutul de comuna, 88 voturi cu «NU» si patru voturi nule, scrie ziuadevest.ro.
„La inceput erau foarte entuziasmati oamenii, spuneau ca vor sa revina la statutul de comuna. Noi am adunat semnaturi in primavara, inainte de a promova proiectul de hotarare pentru organizarea referendumului si toti erau foarte hotarati. Lista cu semnaturi, am facut un sondaj pe gospodarii, iar atunci, in primavara, erau mai multe semnaturi decat prezenta la referendum acum, in toamna. Satele apartinatoare Ciacovei nu sunt foarte afectate de impozit si aici a fost prezenta foarte slaba. La Ciacova, in centrul de oras, a fost prezenta mai buna, de 20 l
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005850 (s)