News Flash:

Locuinte ANL pentru angajatii CJ Timis

26 Martie 2016
1273 Vizualizari | 0 Comentarii
anl timis
Sapte angajati ai CJ Timis vor primi, chiar inainte de Paste, un supercadou: cate un apartament din blocul de pe strada Martir Marius Ciopec. Trebuie sa fie de acord si consilierii judeteni, care vor avea acest proiect pe ordinea de zi a viitorului plen. Imobilul a fost renovat cu aproximativ 500.000 de euro.
Blocul de pe strada Martir Marius Ciopec 3, fostul sediu al Institutului de Medicina Legala, a intrat in reabilitare in primavara lui 2015. La etajele doi si trei au locuit, pana la inceperea santierului, angajati ai Spitalului Judetean. Blocul are 44 de apartamente, din care 40 cu o camera si patru apartamente cu doua camere. „Sunt 25 de apartamente pentru Spitalul Judetean, iar din celelalte vor fi repartizate, unul sau doua, catre pilotii de elicopter (…) Diferenta va ramane la dispozitia CJ, care va repartiza catre institutiile din subordine, cu mentiunea ca vor fi repartizate numai catre cei care nu au niciun fel de locuinta la ora actuala. Nu exista o limita de varsta”, declara, la finalul lucrarilor de reabilitare, presedintele CJ, Titu Bojin, potrivit debanat.ro.
In viitorul plen, consilierii judeteni vor avea de aprobat raportul comisiei constituite in vederea atribuirii locuintelor de serviciu din acest bloc. Solicitantii au depus cererile de repartizare a locuintelor de serviciu, impreuna cu documentele justificative, pana la finele lunii februarie. In total, au cerut apartamente de serviciu 10 persoane. Comisia a analizat dosarele si a stabilit cine va primi locuinta. Apartamentele cu doua camere au fost repartizate catre Aurelia Cauc, Simina Gabriela Hrom si Lavinia Simona Lupulescu, iar cele cu o camera, catre Natalia Savu, Maria Violeta Reut, Ana Bihoi si Alin Regep. O alta solicitare a fost retrasa inainte de evaluarea facuta de comisie, iar alti doi solicitanti – Eugen Nicu Ciuferescu si Dan Sorin Paduraru – au fost respinsi, pentru ca nu indeplineau conditiile.

cj timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004853 (s)