News Flash:

La Timisoara va functiona un centru de excelenta pentru pregatirea copiilor si tinerilor

23 Octombrie 2014
967 Vizualizari | 1 Comentarii
centru de excelenta pentru pregatirea copiilor si tinerilor
Judetele Prahova, Timis si Valcea vor avea cate un centru de excelenta in care vor fi selectati copii si tineri capabili de performanta, acestia urmand sa fie pregatiti in zilele de sambata, in timpul anului scolar, dar si in perioada vacantelor scolare, a anuntat miercuri Ministerul Educatiei.
Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a aprobat infiintarea celor trei centre judetene de excelenta din judetele Prahova, Timis si Valcea, care au ca obiectiv asigurarea conditiilor optime de pregatire si dezvoltare a copiilor si tinerilor capabili de performante inalte, arata MEN, intr-un comunicat de presa.
Centrele vor selecta copii si tineri pentru constituirea grupelor de performanta pe discipline, arii curiculare sau domenii stiintifice, artistice si tehnice.
In ordinul de ministru privind infiintarea acestor centre se precizeaza ca pregatirea copiilor si tinerilor se va desfasura in timpul anului scolar, in zilele de sambata, si in perioada vacantelor scolare. De asemenea, taberele scolare pe discipline vor fi organizate in timpul vacantelor scolare.
Centrul de Excelenta din judetul Timis va avea sediul in cadrul Liceului Teoretic "Grigore Moisil" din Timisoara. In judetul Prahova, sediul CJE va fi la Colegiului National "I.L. Caragiale" din municipiul Ploiesti, iar in judetul Valcea, la Colegiul Energetic din Ramnicu Valcea.
Organigramele centrelor urmeaza sa fie aprobate de inspectoratele scolare judetene, iar posturile aferente centrelor vor fi finantate din bugetele consiliilor locale. Centrele se pot finanta si din venituri proprii ale consiliilor locale, dar si din sponsorizari si donatii, a precizat Ministerul Educatiei Nationale. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Emilia  | #46
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: emilia_tosa@yahoo.ro
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0947 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016792 (s)