News Flash:

LIVIU VARCIU are un nou SHOW la ANTENA 1!

21 Martie 2017
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Varciu1
Liviu Varciu este din aceasta primavara amfitrionul show-ului de karaoke de la Antena 1, „Za Za Sing”. Simpaticul prezentator marturiseste ca a primit propunerea cu multa bucurie, mai ales ca e vorba de un show cu muzica, distractie si in care se canta live.
„Propunerea de a prezenta „Za Za Sing” a venit din partea unei echipe cu care eu muncesc de foarte mult timp, echipa coordonata de Mona Segall, si nu pot decat sa ma bucur ca s-au gandit la mine, inseamna ca mi-am facut bine treaba pana acum. Iar faptul ca e un show de karaoke, in care se canta live, in care distractia va fi maxima si in care castigatorii vor fi si premiati nu poate decat sa ma bucure si mai mult”, spune Liviu.
Prezentatorul „Za Za Sing” marturiseste ca desi nu obisnuieste sa mearga foarte des la karaoke, acest gen de distractie nu ii este strain: „La un moment dat am avut un club in care vineri seara organizam mereu karaoke si atunci mai cantam si eu. Desi nu merg in astfel de cluburi in mod frecvent, voi recupera acum cu emisiunea asta.”
In noul show de la Antena 1 iubitorii de muzica vor avea sansa sa arate cat de bine stapanesc muzica si versurile, dar sa si castige un premiu in bani. La „Za Za Sing” se canta toate genurile de muzica, dar versurile sunt cele care conteaza si care aleg castigatorul. Iar la capitolul memorie, prezentatorul Liviu Varciu spune ca sta foarte bine: „Nu mi s-a intamplat sa uit versurile pieselor mele, pe asta nu am patit-o, am o memorie foarte buna a versurilor, dar si una vizuala pe masura. Sa stiti insa ca am o problema cu numele: nu retin nume, fac cunostinta cu cineva si in secunda a doua uit”, spune amuzat Liviu. Iar asta este exact ceea ce concurentii la „Za Za Sing” nu trebuie sa faca pentru ca in concurs au de aratat ce memorie buna detin atunci cand vine vorba de versuri. Iar pentru ca in noul show de la Antena 1 se vor canta melodii de toate genurile, Liviu marturiseste ca are si doua piese favorite, pe care spera sa le auda la emisiune: „Oameni” a lui Aurelian Andreescu si „Nu m-am gandit la despartire” a lui Dan Spataru.
Show-ul „Za Za Sing” (realizat dupa formatul international ”Singing Bee”) ii provoaca pe romani sa arate nu numai cat de mult iubesc muzica, ci si cat de bine stiu versurile. De-a lungul mai multor probe, concurentii vor canta si se vor intrece in versuri, acompaniati de orchestra din platou, astfel ca la finalul fiecarei editii va exista un singur castigator. Fie ca trebuie sa identifice cuvinte lipsa dintr-un vers, fie ca trebuie sa ghiceasca urmatorul vers dintr-o piesa sau sa identifice varianta corecta a unei piese, concurentii vor avea parte de provocari, de multa distractie, dar si de invitati surpriza, pentru ca in fiecare editie vedete vor veni in platoul emisiunii pentru a face echipa cu ei la diverse probe.

liviu varciu karaoke mona segall show antena 1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005388 (s)