News Flash:

Liviu Pop nu renunta la ideea aberanta a manualului de sport

7 August 2017
923 Vizualizari | 0 Comentarii
manual
Manualele de sport vor fi folosite de cadrele didactice daca isi doresc acest lucru, a anuntat, luni, la Focsani ministrul Educatiei, Liviu Pop, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a explicat, luni, la Focsani, ca profesorii vor decide daca lucreaza sau nu cu manualele de sport.
„Profesorii vor decide daca vor lucra sau nu cu manuale de sport, fiecare in parte va decide daca are nevoie de manual pentru ora de sport”, le-a declarat presei, la Focsani, Liviu Pop.
Ministrul a mai spus ca in viziunea sa invatamantul romanesc este de nota 6 sau 7, in conditiile in care foarte multe cadrele didactice sunt necalificate.
Declaratiile lui Liviu Pop au fost facute la finalul unei sedinte la care au participat conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Vrancea si sindicalisti din invatamant.
Ministrul Educatiei a declarat, saptamana trecuta, la Alba Iulia, ca manualul de educatie fizica si sport pentru elevii de clasa a VI-a a fost aprobat si nu exista contestatii. Cele trei variante sunt publice pe format electronic, iar astfel scolile le pot comanda.
Liviu Pop a ajuns duminica in judetul Vrancea, unde a participat la manifestarile de la Marasesti si a ramas peste noapte la Focsani, iar luni a avut o intalnire cu reprezentanti din invatamant. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1369 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006319 (s)