News Flash:

Liviu Dragnea, vizat intr-un nou dosar DNA. Surse: Liderul PSD, suspectat de abuz in serviciu, grup infractional organizat si deturnare de fonduri

13 Noiembrie 2017
965 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea5

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, luni dimineata, la sediul DNA. Acesta nu a facut declaratii. Dragnea a fost aplaudat de colegii sai sociali-democrati care l-au asteptat in fata sediului, dar si de simpatizanti. Omul de afaceri Marian Fiscuci, fost administrator al Tel Drum, firma despre care s-a speculat in spatiul public ca ar fi apropiata lui Liviu Dragnea, a ajuns si el la Directia Nationala Anticoruptie.
UPDATE 10.50

Dragnea, vizat intr-un nou dosar la DNA. Este suspectat de abuz in serviciu si deturnare de fonduri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este vizat intr-un nou dosar al DNA, el fiind suspectat de abuz in serviciu, grup infractional organizat si deturnare de fonduri, acuzatiile avand legatura cu firma Tel Drum, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.
Conform surselor citate, faptele ar fi fost comise in perioada in care acesta era presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

La DNA este audiat si fostul administrator Tel Drum, Marian Fiscuci, dar si alte persoane care ar avea legatura cu aceasta cauza.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a ajuns, luni dimineata, la sediul DNA. Acesta nu a facut declaratii nici la intrarea in institutie, nici la plecare. Dragnea a fost aplaudat de colegii sai sociali-democrati care l-au asteptat in fata sediului si de simpatizanti.

La DNA au venit si persoane care il contesta pe Liviu Dragnea. In momentul in care a coborat din masina, pentru a intra in sediul parchetului, oamenii l-au huiduit si l-au acuzat ca incearca sa schimbe legile in favoarea persoanelor corupte.

Presedintele PSD a parasit sediul DNA dupa mai putin de o ora.

Atat la sosire, cat si la plecare, presedintele PSD a fost inconjurat de jandarmi.

UPDATE 9.32

Presedintele PSD a parasit sediul DNA, dupa mai putin de o ora. Procurorii nu au furnizat informatii referitoare la calitatea in care Liviu Dragnea a fost chemat la DNA sau daca audiere are legatura cu activitatea Tel Drum.

Atat la sosire, cat si la plecare, presedintele PSD a fost inconjurat de jandarmi.

UPDATE 9.09

Declaratii Paul Stanescu, Marian Neacsu si Claudiu Manda

„Sunt aici in calitate de senator al Romaniei, in semn de solidaritate cu presedintele Camerei Deputatilor si presedinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea”, a declarat PSD-istul Paul Stanescu.
"Nu mi se pare ca este in impas, dar mi se pare ca este un moment in care un coleg de-al nostru, si nu e vorba de orice coleg, ci de presedintele partidului, e intr-un moment greu, la o chemare la o institutie a statului, asta nu e un moment usor pentru nimeni. As spera ca nu are motiv de ingrijorare, nu stiu ce calitate are, probabil si domnia sa va afla acum. Este un gest pe care am decis sa-l facem noi, cativa colegi. Atata vreme cat nu e declarat vinovat, prezumtia de vinovatie functioneaza si noi suntem alaturi de el", a spus Marian Neacsu. "Nu ne-a chemat sa il sustinem. E un gest la care ne-am gandit, noi, cativa colegi. Este o manifestare cat se poate de pasnica, cat se poate de serioasa”, a adaugat acesta. Mediafax.ro


dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006327 (s)