News Flash:

Liviu Dragnea, mesaj direct pentru Klaus Iohannis

8 Decembrie 2016
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea1
Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca alegerile din 11 decembrie vor fi decisive atat pentru partide, cat si pentru presedintele Klaus Iohannis. Dragnea sustine ca presedintele are acum sansa de a opri toate scandalurile politice si sa unifice populatia.

”Presedintele Klaus Iohannis are o sansa foarte mare acum sa unifice aceasta tara, sa opreasca razboaiele politice. Asta nu tine de niciun consilier, de niciun om de langa el, tine doar de presedinte”, a explicat Liviu Dragnea.

Liderul PSD exclude scenariul unei suspendari a presedintelui, dar ii solicita sa respecte vointa populara exprimata in alegeri. ”PSD va respecta Constitutia, legile tarii, dar si votul oamenilor”.

Liviu Dragnea a expus si o noua abordare. ”Sa stiti ca bugetul tarii este o lege, este legea bugetului. Eu va spun ca ceea ce am prezentat astazi vom adopta in Parlament, nu ne jucam. Va spun ceva ce s-a stiut pana acum, dar nimeni nu a pus in aplicare: bugetul adoptat de Parlament este lege si daca nu respecti aceasta lege esti demis ca Guvern”, a mai spus liderul PSD.

klaus iohannis razboaiele consilier liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005786 (s)