News Flash:

Liviu Dragnea, la finalul Congresului: Alegerile s-au finalizat. Oricine vrea sa mai discute nu cred ca o poate face din interiorul PSD

11 Martie 2018
768 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea5

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la finalul Congresului PSD, ca alegerile s-au finalizat printr-un vot corect si democratic, afirmand ca oricine va mai vrea sa discute despre cele intamplate nu mai poate face in interiorul PSD.


„Imi doresc foarte mult ca dupa acest Congres toata lumea sa inteleaga si dupa spiritul acestui Congres, dupa atitudinea delegatilor la Congres, sa inteleaga ca marea masa a partidului nu mai accepta actiuni care sa aduca atingere sau sa reprezinte atacuri ale unor membri de partid impotriva acestui partid. Avem obiective mult prea importante, o responsabilitate majora pentru aceasta natiune si nu mai putem continua sa comentam, sa dam raspunsuri la tot felul de afirmatii, care nici macar nu pot fi considerate acuzatii”, a declarat Liviu Dragnea, intrebat daca a alegerile au fost corecte in conditiile in care votarea a inceput de ora anuntata si inainte ca toti candidatii sa isi sustinp discursurile.

Liviu Dragnea a afirmat ca oricine va mai vrea sa discute despre cele intamplate nu mai poate face acest lucru in interiorul PSD.

„Nu vreau sa comentez cine de ce a candidat, de ce nu a candidat, este foarte bine. Am sustinut si am propus si colegii mei au fost de acord sa trecem peste orice conditii si oricine a dorit sa candideze si sa poata candida. Este un vot democratic, corect, pe care l-a dat fiecare delegat fara sa ii fie impus de cineva si cu asta s-a inchis. Alegerile s-au finalizat astazi si oricine mai vrea sa mai discute despre aceste lucruri nu cred ca mai poate face asta in interiorul partidului”, a spus Dragnea.
Dragnea, despre plecarea Ecaterinei Andronescu si a lui Banicioiu: Un discurs nu intoarce PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, sambata, plecarea Ecaterinei Andronescu si a lui Nicolae Banicioiu de la Congresul PSD, afirmand ca un discurs „nu intoarce PSD” si „cine este cunoscut este cunoscut de ceva timp”.

„Eu daca as fi tinut atat de mult sa candidez spunand ca lumea ma doreste, ma iubeste, ma vrea, mai vin in plen si sper ca un discurs intoarce sau nu intoarce PSD? Cine este cunoscut este cunoscut de ceva timp, de cativa ani este stiut de bine, de rau, este apreciat sau nu. Nu poate un discurs... Pe de alta parte, niciodata la Congresul PSD oamenii nu sunt tinuti cu arcanul pe scaune. Daca sunt interesati stau si asculta, daca nu mai ies pe afara”, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, solicitat sa comenteze faptul ca Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu au plecat de la Congresul PSD pentru ca nu li s-a permis sa-si tina discursurile de sustinere a candidaturilor inainte ca delegatii sa inceapa sa voteze

Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, ambii candidati pentru functia de presedinte executiv al PSD, au parasit, sambata, congresul extraordinar al partidului, pentru ca nu li s-a permis sa-si tina discursurile de sustinere a candidaturilor inainte ca delegatii sa inceapa sa voteze.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005872 (s)