News Flash:

Liviu Dragnea este asteptat la DNA

21 Februarie 2017
959 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea1
Conform stiripesurse.ro, presedintele PSDLiviu Dragnea, ar putea ajunge sa dea explicatii in fata procurorilor DNA. Ancheta care vizeaza modul in care s-a dat Ordonanta de Urgenta 13 il poate aduce pe Dragnea in fata procurorilor. In denuntul de la care a pornit ancheta procurorilor DNA erau indicate trei persoane: Sorin Grindeanu, Florin Iordache si Liviu Dragnea. Procurorii DNA au inceput ancheta si ministrii din guvernul Grindeanu sunt audiati pe banda rulanta.


Conform surselor judiciare este foarte posibil ca in scurt timp sa fie chemati la DNA liderul PSD Liviu Dragnea, dar si premierul Sorin Grindeanu, informeaza Realitatea TV.


La sediul DNA s-a prezentat, luni, si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, care a dat declaratii in calitate de martor in dosarul OUG13.

Saptamana trecuta, s-au prezentat la DNA si secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, si ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Gratiela Gavrilescu, ei fiind audiati de procurori in dosarul privind Ordonanta 13. Anterior, au fost audiati la DNA, in acelasi dosar, procurorii Oana Schmidt-Haineala si Constantin Sima, fosti secretari de stat in Ministerul Justitiei.  La inceputul lunii februarie, DNA confirma faptul ca s-a inregistrat o sesizare depusa de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte in legatura cu modalitatea de adoptare a unor acte normative si ca se efectueaza acte procedurale.

psd liviu dragnea dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006308 (s)