News Flash:

Liviu Dragnea, dupa iesirea de la DNA: "Am doar calitate de martor. Ce am avut de spus am spus procurorilor"

17 Decembrie 2015
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat la DNA, joi, in dosarul in care vicepresedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Mircea Vasile Govor, lider al filialei judetene a PSD, a fost retinut de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie. Dragnea a declarat, la iesirea de la DNA, ca are doar calitatea de martor si ca nu va dezvalui ceea ce a declarat in fata procurorilor.
Inainte de a se prezenta la DNA, Liviu Dragnea a comentat, la Biroul Permanent National al PSD, situatia lui Mircea Govor. Intrebat de jurnalisti cum comenteaza retinerea presedintelui PSD Satu Mare, Liviu Dragnea a spus ca "nu vrea sa comenteze". "Vreau sa spun decat ca imi pare foarte rau de ceea ce se intampla cu Mircea Govor", afirma Dragnea.
Presedintele PSD Satu Mare Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean, a fost retinut de DNA pentru sanjat si interventii la persoane din conducerea ANAF pentru numirea unor persoane propuse de el in functii de conducere sau de executie la Administratia Judeteana a Finantelor Publice.
Mircea Govor a fost ridicat miercuri de la locuinta sa din Satu Mare si dus la Directia Nationala Anticoruptie Bucuresti cu mandat, iar dupa mai multe ore de audieri a fost retinut.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006015 (s)