News Flash:

Liviu Dragnea: "Din pacate nu este pentru prima data cand Romania este umilita"

19 Septembrie 2017
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
Liviu Dragnea a afirmat ca refuzul Germaniei si Olandei de a accepta intrarea Romaniei in spatiul Schengen este reprezinta o umilinta si o atitudine nedreapta fata de Romania, in conditiile in care tara noastra indeplineste conditiile necesare pentru accederea in zona Schengen.


„Nu este prima data cand tarile din vestul Europei se opun intrarii noastre in Schengen. Intrarea noastra in Schengen nu aduce avantaje doar pentru Romania, aduce avantaje pentru toate tarile din UE. Din punct de vedere tehnic, Romania nu mai are demult absolut nimic de facut. Sunt multi care imi spun ca, fiind alegeri in unele tari, trebuie sa aiba astfel de pozitii, dar eu le consider incorecte”, a spus presedintele PSD.



Dragnea considera ca refuzul nu tine seama de contributia majora a Romaniei la securizarea ganitelor Europei. ”Este o atitudine nedreapta fata de Romania, total nedreapta. Romania asigura frontiera estica pe o lungime mare, Romania a facut investitii foarte mari, eforturi foarte mari, este implicata in toate aceste structuri de siguranta la frontiera estica si i se refuza intrarea in Schengen nefiind o motivare legata de ceea ce s-a discutat cand a inceput acest proces”, a apreciat Liviu Dragnea.


Intrebat daca a avut acelasi sentiment de umilire de care a vorbit presedintele UDMR, Kelemen Hunor, Dragnea a raspuns: ”Da. Din pacate nu este pentru prima data cand Romania este umilita si imi pare rau.”

Sursa: antena3.ro

liviu dragnea germaniei olandei romaniei spatiul schengen romania
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005004 (s)