News Flash:

Liviu Dragnea ATACA. "Ati depus o motiune ipocrita"

8 Februarie 2017
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea
Liviu Dragnea, presedintele PSD, a lansat un nou val de atacuri la adresa fostului ministru al Justitiei, Raluca Pruna, la adresa presedintelui Iohannis si a opozitiei parlamentare, in discursul sustinut cu ocazia dezbaterii parlamentare pe motiunea de cenzura depusa de PNL si USR impotriva Guvernului Grindeanu.

"Voiam sa intreb: cand s-a vorbit despre ordonanta rusinii a fost vorba despre ordonanta Pruna, cand s-au modificat articole din Codul Penal in 24 de ore? Am vazut si eu, ca multi altii, din stenograma sedintelor de guvern, ca nu au fost puse in practica toate deciziile CCR. Cum si-a permis acel guvern si acea doamna ministru sa aleaga care dintre deciziile CCR sa fie puse in practica si la sugestia cui? Marturisesc ca m-am asteptat cel putin de la politicienii din PNL la mai multa intelepciune in aceste momente dificile. Sonstat ca m-am inselat. PNL si USL, alaturi de presedinte Iohannis, se pare ca nu sunt interesanti decat de recastigarea rapida a unui biet capital politic, asumandu-si riscul dezbinarii Romaniei.
Ati depus o motiune ipocrita, care exprima nemultumirea ca ati pierdut alegerile. Cand oare veti intelege ca ati pierdut alegerile? Aceasta motiune este o nota de subsol la discursul slab si rautacios al presedintelui Iohannis. Faptul ca partide intregi se pun remorca a un singur om nu este un element de noutate. Ati depus motiune de centura pentru ca Guvernul Grindeanu sa nu mai adopte acele masuri care fac viata romanilor mai buna? Acest guvern a facut pentru romani cat nu a facut Guvernul Ciolos intr-un an. Ceea ce faceti creste riscurile la adresa Romaniei si o poate condamna la instabilitate. Aveti grija ce va doriti. Cat credeti ca veti mai duce? Cui ajuta aceasta stare, Romaniei sau altora?


Va puteti ridica impotriva mea, impotriva PSD, dar nu va puteti ridica impotriva interesului romanilor. Aceasta motiune nu ajuta deloc Romaniei. Am inteles ca vreti sa continuati conflictul. E problema dumneavoastra. Noi consideram, asa cum considera si cea mai mare parte dintre romani, ca alegerile s-au incheiat si e timpul sa guvernam. Vom guverna Romania si Romania va creste indiferent cate piedici veti incerca sa ne puneti", a declarat Dragnea.


ccr pnl usl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005790 (s)