News Flash:

Liviu Dragnea, anunt despre Ponta

2 August 2017
1455 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta barou
Victor Ponta nu a fost impins spre excludere, ci si-a facut-o singur, considera Liviu Dragnea. Acesta a vorbit despre ”ruptura” din relatia sa cu Ponta, in aceasta seara, la Antena 3.

"Nu putem sa zicem ca nu s-a intamplat nimic si brusc s-a ajuns in situatia asta. A fost o suparare cand si-a dat demisia pe Facebook. Eu m-am suparat foarte tare. Era duminica, trebuia sa ne intalnim. M-a sunat cineva si mi-a spus. Asta a durut. Nu-l acuz pentru plecarea din functia de prim-ministru. Mi-a parut rau ca nu s-a discutat in partid. El era in centrul unei presiuni uriase. 99% din aceasta presiune era contrafacuta, sa-l determine sa-si dea demisia.
Pe urma au fost atitudini incorecte in timpul alegerilor locale. Niciun sprijin pentru Gabriela Firea. L-a sprijinit pe Piedone impotriva candidatului nostru. Pe urma au fost alte atacuri impotriva partidului. Ceea ce ne-a durut cel mai tare a fost in campanie cand poza lui era pe afisele PRU. El a explicat ca e bine sa ajute PRU ca impreuna sa facem 50%. Oamenii au fost dezorientati. Dupa alegeri au continuat aceste atacuri. Mi-a dat demisia in alb si am rupt-o.

Victor Ponta nu a fost exclus din partid. S-a autoexclus. A fost o decizie a CExN ca orice membru care sustine un guvern care nu e sustinut de partid se autoexclude. Nu s-a ajuns aici pentru ca partidul l-a impins acolo. Si-a facut-o singur."

victor ponta liviu dragnea ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006044 (s)