News Flash:

Liverpool si Sevilla vor juca in finala Europa League

6 Mai 2016
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
europa league1
Meci spactaculos seara trecuta pe stadionul AnfieldLiverpool s-acalificat in finala Europa League, dupa ce a zdrobit formatia spaniolaVillarreal cu scorul de 3-0 (1-0), pe teren propriu, in mansa a doua a semifinalelor competitiei.  Villarreal se impusese cu 1-0 in partida tur, dar ''cormoranii'' au obtinut o calificare meritata, castigand cu 3-0, prin autogolul lui Bruno Soriano (7) si golurile lui Daniel Sturridge (63) si Adam Lallana (81).
''Submarinul galben'' a avut prima ocazie (5), prin Mario Gaspar, dar doua minute mai tarziu echipa lui Klopp deschidea scorul, Bruno Soriano deviind in proprie poarta mingea recentrata de Firmino. Liverpool a fost aproape de un nou gol (14), dar Lallana nu a ajuns la centrarea lui Milner.


Portarul francez Areola (63) s-a opus golului in fata lui Sturridge, dar a fost invinsa de atacantul englez la faza urmatoare, dupa o pasa venita de la Roberto Firmino. Acelasi Firmino a fost si la originea golului trei, pasand in centrul careului pentru Sturridge, iar Lallana a finalizat din apropiere (81). Villarreal a ramas in zece oameni dupa eliminarea lui Vitor Ruiz, iar Areola a fost nevoit sa intervina salvator in alte trei situatii, la mingile expediate de Firmino (74), Sturridge (87) si Lallana (90+3). In finala din data de 18 mai, Liverpool o va infrunta pe Sevilla, detinatoarea trofeului, doi ani la rand.

spactaculos anfield liverpool calificat europa league villarreal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1376 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006579 (s)