News Flash:

Lista PSD pentru Consiliul Local Timisoara

31 Martie 2016
1436 Vizualizari | 0 Comentarii
CL timisoara2
PSD Timisoara si-a finalizat lista cu candidatii pentru CL. Pe ea apar nume surprinzatoare, precum Dan Poenaru sau regizorul Ion Ardeal-Ieremia, dar se constata si mari absente, cum ar fi fostul presedinte al PSD Timisoara, Sebastian Raducanu, a carui cariera politica se pare ca a luat sfarsit. Pe primele patru locuri se regasesc nu mai putin decat trei medici.
Dupa mai multe discutii, negocieri si alte intelegeri, PSD Timisoara a reusit sa finalizeze lista de candidati pentru consilul local. O lista care contine multe surprize, cum ar fi revenirea in prim-plan a fostului presedinte al PSD Timis, Dan Poenaru, dar si aparitia regizorului Ion-Ardeal Ieremia sau a omul de afaceri Alexandru Jude. In schimb pe lista nu se mai regaseste fostul presedinte al PSD Timisoara, Sebastian Raducanu. In primele noua pozitii considerate eligibile mai apar doar trei actuali consilieri locali, dintre care doar doi sunt de la inceput: Dan Idolu si Alfred Simonis.
Cum e si normal locul I pe lista este ocupat de candidatul partidului la functia de primar al Timisoarei, medicul Florica Birsasteanu. El este urmat de un alt medic, Dan Poenaru, fost presedinte al PSD Timis in perioada 1995-2004. Poenaru este si potentialul candidat al PSD pentru o functie de viceprimar. Ultimul loc pe podium este ocupat de Alfred Simonis, seful TSD Timis si cel mai vocal consilier local. Locul IV pe lista este ocupat de un alt medic, Marius Craina, presedinte executiv al PSD Timisoara si manager al Spitalului Judetean. Craina a fost una dintre optiunile initiale ale PSD pentru scaunul de primar, scrie debanat.ro. Urmatorul pe lista este consilierul local Dan Idolu, directorul Aeroportului International Timisoara. Locul VI ii revine unui om din afara partidului, regizorul de la Teatrul National, Ion-Ardeal Ieremia. Acesta face parte din comitetul de sprijin al candidatului Birsasteanu. Urmatorul loc pe lista ii apartine lui Alexandru Sorin Jude. Desi e vechi membru PSD, acesta e mai putin cunoscut in filiala. Este director general la Hidrotim si a condus departamentul oamenilor de afaceri din PSD Timis. Pe locul VIII apare consilerul local Ioan „Mateo” Mateescu, om de afaceri, iar locul IX este rezervat Organizatiei de Femei. Cel mai probabil acesta va fi ocupat de Luminita Tundrea, recent ajunsa consilier local. Lista urmeaza sa fie validata de Biroul Judetean al PSD Timis si este putin probabil sa mai apara modificari cel putin in zona locurilor eligibile.

psd timisoara dan poenaru ion ardeal-ieremia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1364 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008013 (s)