News Flash:

Limuzina pentru primarul Robu, cadou de Mos Craciun

29 Decembrie 2014
1439 Vizualizari | 0 Comentarii
Anul care vine i-ar putea aduce primarului Nicolae Robu o masina noua. Edilul-sef al Timisoarei foloseste in prezent un Volkswagen Passat ca autovehicul de serviciu, dar din 2015 s-ar putea plimba cu o alta masina, preluata cu titlu gratuit de la Retim in acest sfarsit de an. Este vorba, se pare, despre un Mercedes E-Class...
Consiliul Local Timisoara a adoptat, la inceputul acestei luni, o hotarare care prevede preluarea cu titlu gratuit a unui autoturism de la SC Retim Ecologic Service SA.
S-a aprobat preluarea, cu titlu gratuit, prin incheierea unui contract de comodat, a autovehiculului pus la dispozitie de catre societatea Retim, la care este actionar consiliul local. Masina va fi pusa la dispozitia Executivului Primariei Timisoara pe durata nelimitata, cheltuielile de exploatare si intretinere urmand sa fie suportate de Retim, scrie tion.ro.
Primarul Nicolae Robu foloseste in prezent ca masina de serviciu un Volkswagen Passat. Edilul-sef al Timisoarei a fost si implicat intr-un accident cu aceasta masina, in primavara acestui an. La volanul autoturismului se afla soferul sau Vasile, care a intrat in coliziune cu o masina de teren intr-o intersectie din zona Tipografilor. Robu, care s-a ales cu o zgarietura in urma accidentului, a recunoscut atunci ca soferul sau ar fi fost de vina... Oricum, autoturismul primarului a ajuns in service, edilul primind de la reprezentanta un alt Volkswagen Passat, nou-nout, pentru a avea masina pe care sa o foloseasca pana la terminarea reparatiilor.
Robu nu a oferit prea multe detalii despre noua masina pe care ar urma sa o foloseasca, dar potrivit surselor noastre ar fi vorba despre un Mercedes-Benz Clasa E. Edilul nu considera ca ar fi ceva extravagant nici daca s-ar achizitiona un nou autoturism pentru el pana la urma...
„Nu cumpar, s-ar putea sa pot folosi o masina. Consiliul Local este si actionar la Retim. Vom vedea, nu este nimic batut in cuie, nici n-am vazut-o, nu stiu de ce s-a facut achizitia, eu nu sunt la curent cu detaliile... Masina pe care o folosesc eu este una deja veche, care a fost, din pacate, implicata intr-un accident, a avut mult de suferit in acel accident, a fost grea reparatia... Din fericire, nu s-a lovit nimeni, eu m-am lovit putin, dar nesemnificativ, pentru ca a pornit airbagul, acesta a fost norocul, pentru ca altfel impactul a fost puternic. Daca voi avea posibilitatea fara sa cheltuiesc bani de la bugetul local, voi folosi alta masina, de ce nu. Nu ar fi fost nicio extravaganta nici daca as fi cumparat o masina pana la urma”, a declarat primarul.

nicolae robu mercedes e-class consiliul local
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006375 (s)