News Flash:

Lidia Buble renunta la colaborarea cu Adi Sina ?! “E pacat sa uite de unde a plecat”/ "Am incurajat-o si sustinut-o in permanenta"

15 Noiembrie 2017
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
adi sina

Lidia Buble canta mai multa singura la concerte, iar cu Adi Sina, cel care a lansat-o, merge la show-uri mai rar, spre deloc, in ultima perioada. Surse din piata muzicala sustin ca Lidia Buble ar cam vrea sa-si ia zborul. 
In plus, ultima piesa lansata de iubita lui Razvan Simion este facuta la alt studio decat cel al lui Adrian Sina.

“Lidia Buble are contract cu Adrian Sina, contract pe care intentioneaza sa-l anuleze. In plus, in ultimele luni, au avut concerte mai mult separat, si nu impreuna, asa cum obisnuiau sa cante. Nu s-au certat, doar ca profesional cred ca e vorba de o despartire. Ei ii merge bine singura, are trupa, are concerte, iar piesele ii sunt pe radio. E pacat insa sa uite de unde a plecat si ca a ajuns ceea ce este datorita lui Adrian Sina”, au spus surse din anturajul artistei.

Pe de alta parte, Adrian Sina spune ca se intelege bine cu iubita lui Razvan Simion.

“Nu sunt certat cu Lidia Buble, colaboram in continuare. Piesa ”Camasa” a fost facuta cu acordul meu si al casei de discuri. Este o colaborare de care noi am stiut si nu am avut nimic de obiectat. Ba din contra, am incurajat-o si sustinut-o in permanenta. Avem o relatie excelenta!”, a declarat Adrian Sina.

In noua piesa, Lidia Buble descrie in versuri cel mai frumos sentiment, dragostea, dar si trairile pe care le avem atunci cand iubim din toata inima si asteptam cu nerabdare reintalnirea cu persoana draga.

 


razvan simion lidia buble
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1366 (s) | 43 queries | Mysql time :0.014497 (s)