News Flash:

Liderul unei grupari infractionale din Timisoara, Sorin Udrea, dat in urmarire nationala

13 Martie 2016
4178 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorin Udrea
Sorin Udrea, liderul unei grupari infractionale, condamnat la 6 ani si 8 luni de inchisoare pentru constituire de grup infractional si complicitate la santaj, a fost dat in urmarire nationala, vineri, dupa ce politistii nu l-au gasit acasa, iar acesta nu s-a predat pentru executarea pedepsei.
Potrivit reprezentantilor IPJ Timis, pe numele lui Sorin Udrea a fost eliberat un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, dupa ce magistratii Curtii de Apel Timisoara au decis, joi, sa mentina condamnarea acestuia la 6 ani si 8 luni de inchisoare, sentinta ce fusese data de Tribunalul Timis, in octombrie anul trecut.
Conform surselor citate, politistii nu au reusit pana la ora transmiterii acestei stiri sa il gaseasca pe Udrea, el fiind dat, vineri, in urmarire nationala.
De asemenea, in urmarire generala a fost dat si Viorel Cosma, cunoscut sub numele de "Vio Blondu”, considerat locotenentul lui Udrea, care a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare pentru constituirea unui grup infractional organizat, talharie in forma calificata si contrabanda.
Conform reprezentantilor IPJ Timis, pana acum, din cei cinci condamnati la pedepse cu inchisoarea in "lotul Udrea", doi au ajuns in arestul Politiei si vor fi transferati la penitenciar pentru executarea pedepselor. Este vorba despre Caius Gazibara, condamnat la cinci ani si 10 luni de inchisoare pentru constituire de grup infractional organizat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, tentativa de omor calificat si port fara drept a cutitului in locurile publice si despre Alin Buftea, condamnat la 4 ani si o luna de inchisoare pentru constituire de grup infractional organizat si complicitate la operatiuni fara drept cu dispozitive interzise, braconaj in forma calificata si efectuarea fara drept de operatiuni cu arme si munitii.
Al cincilea membru al gruparii conduse de Sorin Udrea care a fost condamnat la inchisoare este Stelian Mocanu, care a primit o pedeapsa de 5 ani pentru constituirea unui grup infractional organizat, complicitate la talharie in forma calificata si la contrabanda si santaj. Acesta locuieste pe raza judetului Caras-Severin, de punerea in executare a mandatului ocupandu-se politistii din acest judet.
Joi, magistratii Curtii de Apel Timisoara au decis sa mentina decizia Tribunalului Timis din octombrie anul trecut de condamnare a lui Sorin Udrea, considerat liderul unei grupari infractionale, la sase ani si opt luni de inchisoare, pentru contituirea unui grup infractional, complicitate la contrabanda, santaj si alte infractiuni. Sentinta Curtii de Apel Timisoara a fost definitiva.
 

sorin udrea ipj timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004717 (s)