News Flash:

LICOAREA MIRACULOASA care poate sa vindece cancerul

26 Ianuarie 2016
2880 Vizualizari | 2 Comentarii
ulei cancer2
Canabisul a starnit numeroase discutii in ultima vreme. Cel putin 20 de state din SUA si mai multe tari din toata lumea - inclusiv Romania au legalizat marijuana pentru uz medical, iar in 2013 parlamentul din Uruguay a legalizat atat vanzarea cat si producerea canepii, devenind prima tara din lume care creeaza o piata legala pentru canabis. Astfel de vesti sunt bune pentru ca beneficiile pentru sanatate ale canabisului sunt vaste, confirmate de multe studii medicale si stiintifice.

Canabisul sau canepa indiana (Cannabis sativa forma indica) este o varietate a canepei comune din care se fac franghii si saci. Este o planta care provine din Asia Centrala, dar in prezent este cultivata din Himalaya in Columbia si Jamaica, Europa de Est si Olanda. Canepa contine circa 60 de compusi chimici un cu efecte psihoactive (capabili sa blocheze impulsurile nervoase), denumiticanabinoizi. Principalul compus este THC (delta-9-tetrahidrocannabinol) care induce mare parte din efectele care au facut celebra planta. Canabinoizii, de asemenea, joaca un rol in generarea sistemului imunitar si re-generare. 

Canabinoizii se gasesc in ambele, cu mentiunea ca in canabis concentratia este mai mare. Aceste substante s-a dovedit ca reduc celulele canceroase si desi nu toate tulpina de canabis are acelasi efect, tot mai multi pacienti si-au pus sperantele in aceasta planta. In lupta impotriva cancerului se foloseste uleiul medicinal de canabis, care este obtinut din muguri. Pe internet se gasesc numeroase marturii ale unor oameni care au valorificat proprietatile terapeutice ale uleiului de canabis, oameni afectati de diferite boli, unele incurabile sau cancere cu metasteze. Toti sustin limpede ca acest ulei vindeca. 

Povestile bolnavilor vindecati cu ulei de canabis
Poate cel mai cunoscut personaj este Rick Simpson, canadianul care poate fi considerat "tatal uleiului de canabis" si care a facut valuri in ultimii ani pe tema acestui ulei cu care el s-a autotratat, cu care i-a vindecat si pe altii si care acum traieste in exil in Cehia, deoarece dupa legea canadiana activitatea sa este ilegala.  Pe site-ul lui gasiti lucruri informative, detalii in privinta soiului de canabis care trebuie utilizat (Indica), cum actioneaza acest ulei, cat/cum se ia si modul de preparare. 

De asemenea, pe net gasiti si filmul facut de Simpson (Run from the cure - Fugi din calea leacului), care include si modul de preparare al uleiului de canepa acasa. Cu propriile cuvinte, Rick a explicat: "Timp de aproape 8 ani am impartasit informatii cu numeroase persoane despre cum pot prepara tratamente pe baza de ulei de canepa. Rezultatele au fost cat de poate de exceptionale. Inca din cele mai vechi timpuri, canepa a fost intotdeauna cunoscuta drept cea mai buna planta medicinala din lume". 

Tot pe internet se gaseste si povestea lui David Triplett, un american care s-a vindecat de cancerul de piele folosind uleiul de canabis. "Ma numesc David Triplett si m-am vindecat de cancer de piele folosind ulei de canabis. Acum cativa ani am avut doua leziuni excizate de pe varful nasului. In 2009, aceste leziuni au inceput sa reapara in cateva locuri. M-am dus la doctor si mi-a dat o reteta pentru o crema... am vazut ca era de fapt chimioterapie. Dupa ce am vazut ceea ce poate face crema chimioterapica, m-am decis sa caut alternative. Prietena mea Jennifer mi-a trimis un film despre Rick Simpson, care vindeca cancerul cu ulei de canepa, asa ca am hotarat sa incep de acolo", povesteste David Triplett in video-ul "Vindecat de cancer: O poveste despre canabis, de David Triplett". 

Americanul a folosit uleiul aproape o luna. "Imediat dupa ce am vazut ca uleiul de canabis pe care il aveam mi-a vindecat cancerul, am inceput sa ma intreb de ce doctorul meu nu auzise despre asta? De ce eu nu auzisem despre asta inainte? De ce canabisul este ilegal daca vindeca cancerul? Si am cautat pana mi-am dat seama ca este din cauza profitului si a politicii", sustine David Triplett.

 


canabisul canepa indiana canabinoizi thc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1096 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004990 (s)