News Flash:

Liberalii din Timis isi deschid televiziune pe Facebook

18 Octombrie 2016
933 Vizualizari | 0 Comentarii
facebook friends ftr
Liberalii timiseni vor lansa din aceasta saptamana propria televiziune pe Facebook, care va functiona pe perioada campaniei electorale. Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, a declarat ca vor fi emisiuni de doua ori pe saptamana. 
''Vom lansa din aceasta saptamana televiziunea Facebook a PNL Timis, unde cetatenii vor putea urmari dezbateri, discutii, dialoguri cu dansii si tot ce se poate face pe astfel de televiziuni. Suntem incurajati de experienta excelenta de la primarie, unde am reusit sa avem si audienta de peste 20.000 de vizualizatori'', a declarat Nicolae Robu luni, intr-o conferinta de presa. 
Emisiunile si invitatii vor fi anuntati din timp pe Facebook, liberalii bazandu-se pe ceea ce le ofera telespectatorilor invitatii si participantii la emisiuni. 
''Lansarea televiziunii are legatura cu apropierea campaniei electorale. Dupa 11 decembrie, nu stiu ce consecinte vor fi, potrivit prevederilor legii, daca vom fi multumiti de ceea ce vom putea face pana atunci, fara niciun cost, evident ca vom continua'', a adaugat Robu. 
El a subliniat ca pe perioada campaniei trebuie sa se lucreze pe baza de contract cu o firma de specialitate, intrucat in campanie exista cadru legal. 
''Vom respecta legea cu strictete. Vor fi emisiuni de doua ori pe saptamana, depinde si de succesul pe care-l vom avea'', a punctat Robu. 
Primarul din Timisoara a fost primul din tara care a introdus, in urma cu circa doi ani, transmiterea live pe Facebook a conferintelor de presa de la primarie si de la PNL, ''pentru ca mesajul sa nu-i fie distorsionat de mass-media'', dar si pentru a putea primi feeback-ul imediat de la cetateni. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005219 (s)