News Flash:

Lia Olguta Vasilescu, dupa sentinta magistratilor: "Adevarata BOMBA inca nu a explodat"

21 Septembrie 2016
2156 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta vasilescu
Judecatorii Tribunalului Bucuresti au provocat un adevarat seism in justitie in urma unei decizii date in dosarul primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu. Magistratii au decis ca procurorii au actionat ilegal, iar tot rechizitoriul nu a fost intocmit legal.

Lia Olguta Vasilescu spune ca adevarata bomba nu a fost detonata, inca. Ea dezvaluie ca procurorii au facut presiuni asupra unei persoane pentru a o inregistra.

”Era normal sa fie asa. Eu am spus ca s-au obtinut ilegal probe. Am trecut prin 4 instante pana acum pentru vina de a fi varuit centrul istoric al Craiovei. Asta e a 5-a instanta care imi da dreptate. Ma bucur ca sunt judecatori corecti in Romania. DNA a cerut control judiciar ca sa nu mai apar in presa, eu zic ca s-a facut dreptate.

Adevarata bomba in acest dosar nu a explodat, inca. Vor fi surprize foarte neplacute fata de ceea ce inseamna statul de drept din Romania. La CEDO, alte 7 state au fost condamnate. Au fost facute presiuni asupra unei persoane sa ma inregistreze, sa poarte aparatura de interceptare. O persoana purta aparatura de inregistrare si o provoca pe alta sa spuna anumite chestii intamplate cu multi ani in urma.

Ma voi consulta cu avocatii mei si vom vedea ce avem de facut.”, a spus Lia Olguta Vasilescu la Antena 3. 

procurorii ilegal judecatori bomba cedo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006659 (s)