News Flash:

Lia Olguta Vasilescu, ANUNT DE ULTIMA ORA despre legea pensiilor

21 August 2017
1713 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta
Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, luni, in urma intalnirii cu sindicalistii Confederatiei Sindicale Nationale Meridian, ca legea pensiilor are multe inechitati care pot fi reglate doar printr-o noua legislatie.
„Avem de-a face cu o lege a pensiilor care are multe inechitati. De-a lungul timpului s-a incercat in Parlament repararea acestor inechitati. Totul se poate regla numai printr-o lege noua. Ne gandim la o legislatie pe pensii care sa corecteze inechitatile”, a spus Vasilescu, in urma intalnirii cu membrii Confederatiei Sindicale Nationale Meridian (CSN Meridian).
La randul lor, reprezentantii Confederatiei au cerut eliminarea pensiilor speciale
„La intalnire au venit oameni din minerit, paduri, transporturi, ape si au cerut doamnei ministru sa se termine cu pensiile speciale. Sa facem o lege ca pensiile speciale sa dispara. Ce doreste si opozitia si puterea din Valea Jiului este ca celor multi sa li se mareasca pensia si sa fim mai atenti cu cei multi.(...) Minerii ar dori sa se calculeze pensiile in functie de contributia pe care au avut-o de-a lungul timpului. Unii pana in 2011 aveau o pensie, iar altii au alta pensie dupa 2011”, a explicat presedintele CSN Meridian, Ion Popescu.

legislatie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005172 (s)