News Flash:

Leguma miraculoasa care te scapa de bacterii si regleaza colesterolul

4 August 2016
1260 Vizualizari | 0 Comentarii
praz
Daca iti place ceapa si usturoiul, inseamna ca ar trebui sa-ti placa si prazul. Face parte din aceeasi familie cu cele doua si are numeroase proprietati terapeutice.Putini stiu ca ajuta la scaderea colesterolului, este calmant, dar si afrodiziac.

 Inhiba dezvoltarea virusurilor, a bacteriilor si a fungilor. Deoarece imbunatateste circulatia sangvina si scade tensiunea arteriala, avand un efect asemanator celui pe care il are aspirina, ajuta la prevenirea formarii de trombi in vene si artere ce pot conduce la un infarct miocardic. Asadar, prazul e un aliment miraculos pentru persoanele ce sufera de boli cardiovasculare deoarece contine un flavonoid deosebit de important, denumit kampferol, ce protejeaza vasele de sange. 

Substantele antioxidante ce se regasesc in praz au rolul de a inhiba dezvoltarea virusurilor, a bacteriilor si a fungilor, si, mai mult decat atat, prazul contine substante ce actioneaza asupra insulinei, crescandu-i efectul hipoglicemiant.

Un bun afrodiziac.  Cercetatorii au descoperit ca prazul are un efect afrodiziac foarte puternic, atat pentru doamne cat si pentru domni. Mai mult purifica organismul in toate sensurile posibile, astfel ca elimina toxinele si curata colonul, luptand eficient impotriva constipatiei. Si simptomele racelilor sau ale virozelor si ale gripei pot fi tratate deosebit de eficient cu sucul de praz.

prazul proprietati terapeutice scaderea colesterolului afrodiziac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006425 (s)