News Flash:

Legile nestiute ale karmei: imbunatateste-ti viata in mod radical

17 Aprilie 2018
884 Vizualizari | 0 Comentarii
karma

Karma in limba sanscrita inseamna „actiune“ si este echivalentul teoriei lui Newton, care spunea ca „pentru fiecare actiune exista o reactiune la fel de puternica.“ Practic, atunci cand gandim, vorbim sau ac'ionam in mod negativ, aceste lucruri se vor intoarce inapoi ca un boomerang, scrie davidwolfe.com. Legea karmei nu actioneaza asupra noastra ca o forma de pedeapsa, ci ca un mod de educatie spirituala. 12 legi ale karmei pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca:

Legea cauzei si a efectului 

Prima, si cea mai importanta lege karmica, spune ca „fiecare om culege ceea ce seamana“. Ce dam Universului, primim inapoi. Pentru a primi fericire, pace, iubire si prietenie, trebuie sa fim fericiti, pasnici, iubitori si sa oferim prietenie adevarata. Orice sadim in Univers va veni inapoi catre noi. 

Legea creatiei 

Viata nu se intampla pur si simplu, trebuie sa ne formam propriul Univers. Tot ceea ce ne inconjoara ne da indicii cu privire la interiorul nostru. Fii tu insuti si inconjoara-te de acele lucruri pe care le vrei prezente in viata ta! 

Legea umilintei 

Daca vedem intr-o persoana o trasatura pe care o gasim negativa, trebuie sa facem apel la nivelul mai ridicat al existentei ce ne poate permite sa acceptam oamenii din jurul nostru. 

Legea evolutiei 

„Oriunde te duci, acolo esti“. Noi suntem cei care trebuie sa se schimbe si nu oamenii, locurile sau lucrurile din jurul nostru, daca vrem sa crestem spiritual. Singurii pe care putem sa-i schimbam suntem noi insine. 

Legea responsabilitatii 

Ori de cate ori se intampla ceva negativ in viata noastra, inseamna ca exista un dezechilibru la nivel interior. Oglindim ceea ce ne inconjoara si ceea ce ne inconjoara se oglindeste in interiorul nostru. Fiecare om trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce se petrece in propria viata. 

Legea conexiunii 

Chiar daca ceea ce facem pare irelevant si uneori fara sens, in Univers totul este conectat. Fiecare pas duce catre un alt pas, ajungandu-se la un anumit scop. Trecut-prezent-viitor, toate sunt conectate. 

Legea concentrarii 

Nu te poti gandi la doua lucruri in acelasi timp. Atunci cand ne focusam asupra valorilor noastre spirituale, este imposibil sa avem ganduri de joasa factura cum ar fi mania, suferinta sau invidia. 

Legea ospitalitatii 

Daca tu crezi ca ceva este adevarat, atunci la un moment dat in viata ta vei fi chemat sa demonstrezi acel adevar particular. Este un moment cand trebuie sa punem in practica tot ceea ce am invatat.

Legea lui AICI si ACUM 

Daca ne intoarcem mereu in trecut, nu reusim sa fim in totalitate prezenti AICI si ACUM. Gandurile vechi si tiparele de comportament mostenite ne impiedica sa avem visuri noi. 

Legea schimbarii 

Istoria se repeta pana cand invatam lectiile si ne dam seama ce trebuie sa schimbam la noi. 

Legea rabdarii si a recompensei 

Adevarata fericire vine cand actionam cu bucurie si rabdare. Recompensele de valoare necesita rabdare si truda. 

Legea inspiratiei 

Primesti ceea ce oferi. Adevarata valoare a ceea ce traiesti este rezultatul energiei pe care tu o investesti in acel ceva si ce semnificatie dai chiar tu acelei trairi. Orice contributie personala la viata ta este o contributie personala la intreg.

sursa: adevarul.ro


karma legea evolutiei legea responsabilitatii legea conexiunii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005434 (s)