News Flash:

Legatura dintre cafea si marimea sanilor - Cum iti influenteaza cafeaua marimea bustului

14 Ianuarie 2018
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
cafea

Stiai ca dependenta de cafea (adica imposibilitatea de a renunta macar o zi la ea) afecteaza marimea sanilor tai? Iata ce legatura exista intre cele doua.

Corpul uman se dezvolta secunda de secunda. Alimentatia si lichidele pe care le consumam influenteaza celulele noastre intr-un mod in care nu ne gandim. Cercetatorii suedezi au descoperit ca exista o legatura puternica intre consumul de cafea si marimea sanilor. Mai exact, cafeaua reduce marina pectoralilor, conform oncologului Helena Jernstroem.

Cercetatoarea a observat acest lucru in timpul unui alt studiu despre posibilitatea ca femeile cu sanii mari sa faca mai usor cancer mamar. Femeile care consuma mai mult de 2 sau 3 cesti de cafea pe zi risca diminuarea marimii sanilor si a formarii cancerului femeiesc.

Avantajul femeilor cu sanii mici

Despre acest studiu au scris si cei de la Glasgow Daily Record, care sustin ca jumatate dintre femeile care consuma frecvent cafea isi diminueaza in timp marimea sanilor.

Problemele de sanatate la care sunt expuse femeile cu sanii mari

Un medic estetician iti spune ce se intampla CU EXACTITATE in timpul operatiei de marire a sanilor. Asadar, studiului dr. Jernstroem vine cu una calda si cu una rece: cafeaua reduce marimea sanilor, lucru care poate fi neplacut pentru femeile care se viseaza cu pectorali proeminenti, insa in acelasi timp reduce si riscul de formare a cancerului la san. Trebuie sa privim partea buna a lucrurilor, iar femeile cu sanii mici sa se bucure de ei deoarece au sanse reduse de a face cancer.

Alte beneficii ale cafelei asupra sanatatii

Putina lume stie ca acest lichid puternic baut in special dimineata poate preveni diabetul de tip 2. De asemenea, in ciuda miturilor raspandite despre cafea, aceasta reduce riscul formarii bolilor cardiovasculare (daca este consumata cu moderatie).

Mai mult, cafeaua apara organismul de Parkinson, cancer de colon sau migrenele severe, sustin cercetatorii canadieni. Si, cireasa de pe tort, cafeaua are mai multe fibre si antioxidanti decat sucul de portocale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005153 (s)