News Flash:

Leacuri naturale pentru tuse

13 Aprilie 2015
1290 Vizualizari | 0 Comentarii

Tratamentul cu ridiche neagra - Se spala o ridiche neagra de marime potrivita. Se taie un capac si se scobeste inauntru. Se pune in scobitura o lingurita cu varf de miere de albine(de preferat de tei) si se lasa 12 ore pana can se extrage siropul. Se ia cate o lingurita de 3-4 ori pe zi. Este un tratament foarte eficient, cu rezultate excelente si la copii. Tratamentul cu ridiche neagra se poate administra atat la tusea seaca cat si la tusea productive. Are efecte imuno- stimulatoare si emoliente.

Tratamentul cu ceapa - Aveti nevoie de doua cepe potrivite ca marime. Se pune la fiert 1 cana si ½ de apa si se adauga cele 2 cepe intregi cu tot cu coji. Se fierb 15 minute. Se bea cald cu 1 lingurita de miere (mierea se adauga in ceai atunci cand ceaiul este caldut, nu fierbinte). Tratamentul este foarte bun pentru tuse neproductiva, provocand expectoratia..Ceaiul nu este foarte bun la gust, insa se spune din batrani ca nu este tratament mai eficient impotriva tusei si durerilor de gat.

Tratamentul cu nuci - 
Se pun la fiert intr-o craticioara 3 cani de apa. Se spala 5 nuci si se crapa. Cand clocoteste apa, se pun la fiert nucile si se lasa sa fiarba 10 minute. Ceaiul de nuci se bea caldut fara zahar. Tratamentul este efficient pentru orice tip de tuse.


tuse neproductiva ceaiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1353 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005026 (s)