News Flash:

Leacuri din natura pentru ochii umflati

21 Decembrie 2015
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
ochiii

Metodele naturale de tratare a ochilor umflati iti sunt la-ndemana, le poti aplica acasa seara, inainte de culcare, iar dimineata vei fi ca nou, vei avea privirea limede, iar umflaturile vor disparea imediat, informeaza howstuffworks.com. Trebuie sa stii ca toate alimentele pe care le consumi influenteaza decisiv sanatatea generala a organismului. Astfel, dieta ta zilnica isi lasa amprenta inclusiv asupra sanatatii ochilor. Sarea in exces are acest efect, alergiile sau sinuzita sunt si ele motive ale aparitiei ochilor umflati.


Albusul de ou este eficient pentru ochii umflati si obositi. Pielea isi va restabili rapid echilibrul, la fel si circulatia sangelui si in numai o zi poti scapa de neplaceri. Daca nici una dintre aceste metode nu ti se pare potrivita incearca sa folosesti o simpla compresa cu apa rece sau putina gheata de la frigider. Lasa sa actioneze cateva minute, dupa care poti indeparta si repeta procedura pana la topirea ghetii sau incalzirea compresei.


Compresele de ceai verde sau negru te ajuta sa rezolvi problema intr-o seara. Aplica inainte de culcare doua comprese caldute pe ochii tai obositi si poti adormi linistit. Cafeina continuta stimuleaza circulatia sangelui si reduce inflamatiile.


Castravetele are acelasi efect. Proprietatile sale astringente il recomanda pentru tratarea problemelor oculare, sub forma de comprese proaspete pe care le lasi sa actioneze cel putin zece minute inainte de culcare.


Cartoful proaspat, taiat felii si asezat in zona afectata, actioneaza rapid. Pastreaza cele doua comprese pana cand toti nutrientii sunt absorbiti in piele. Au proprietati antiinflamatorii si sunt remediile perfecte pentru ochii iritati.


metodele naturale castravetele cartoful
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006744 (s)