News Flash:

Leacul zilei de la Lidia Fecioru: „Se ia o ceapa de marime medie, se taie in doua si se pune la cuptor”

7 Ianuarie 2018
1538 Vizualizari | 0 Comentarii
tratament cu ceapa

Ceapa are proprietati benefice pentru organism, pentru curatarea vaselor de sange, dar regleaza foarte bine problemele celor care au probleme cu diabetul si e foarte buna pentru reglarea zaharului in corp.

Lidia Fecioru spune ca se ia o ceapa medie, de marimea unui ou, se taie in doua si se pune intr-o tava la cuptor. Nu trebuie pusa nici sare, nici zahar, nimic altceva. Doar cu putin ulei.
„Cel mai important este sa consumi acest remediu pentru curatarea vaselor de sange, pentru ateroscleroza, dar cel mai important este ca regleaza foarte bine problemele celor cu diabetul, celor care li se ridica glicemia, cu diabet de tip I.

Este foarte buna pentru reglarea zaharului in corp.
Este foarte bine sa o consumam oricum. Ea, pregatita la cuptor asa, nu isi pierde din calitate. Ba din contra, facuta la cuptor, se arde doar uleiul care ii da gustul si mirosul de ceapa. Pastreaza proprietatile.
Este buna pentru furunculoza, se pune acolo, inclusiv o compresa cu ceapa coapta si maruntita si pusa intr-un tifon vindeca hemoroizii externi.

Persoanele bolnave de hemoroizi au probleme cu sistemul nervos. Tot ce tine de tractul digestiv, tine de sistemul neuro-vegetativ. Este vorba de stres.
Ar fi bine sa ne uitam sa tinem ceapa la cuptor pana cand se face aramie, nu arsa.

Poti sa mananci cata ceapa vrei. Nu conteaza cat mananci. E bine sa se manance zilnic cate jumatate de ceapa. Face bine ficatului. Are proprietati vindecatoare pentru steatozele hepatice.”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.


ceapa lidia fecioru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004625 (s)