News Flash:

LEACUL UIMITOR care trateaza ateroscleroza, cistita, constipatia, anemia, cancerul, reumatismul

13 Martie 2016
5783 Vizualizari | 0 Comentarii
tarate grau
Taratele de grau fac minuni pentru sanatate, daca sunt utilizate in mod frecvent. Acestea contin vitamine beta-carotene, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, E, aminoacizi, aminoacizi grasi esentiali, carbohidrati.

Taratele au efect antimicrobian, antiinflamator, regleaza digestia, emolient in special pentru stomac si intestine, laxativ, nutritiv, reconfortant, remineralizant, tonic general. Indicata pentru urmatoarele afectiuni: demineralizare, afectiuni endocrine (regleaza glandele datorita continutului mare de minerale, aminoacizi si vitamine), anemie, cancer, diabet zaharat, obezitate, afectiuni neuro-musculare, afectiuni neurologice si ale sistemului neuro-vegetativ, afectiuni cardiace ateroscleroza (se ia si usturoi zilnic), afectiuni digestive, ale ficatului, colita, constipatie cronica, dispepsie, dureri epigastrice hemoroizi meteorism adenom de prostata fibrom uterin impotenta sexuala, prostatita, sterilitate afectiuni renale, cistita, retentie urinara, laringita, rahitism, depresie nervoasa, nevroze, psihastenie, sarcina, reumatism ,afectiuni degenerative, convalescenta.
Cum se administeaza:

- Pulbere de tarate: cate 1-2 linguri – se pot adauga la mancare de 3-5 ori pe zi.

- Apa de tarate: mai putin eficienta in obezitate, dar utila pentru anemii si boli nervoase. Se pun 3-4 linguri de tarate in 2 litri de apa si a doua zi se consuma apa.

Se poate, de asemenea, folosi grau incoltit in loc de paine, mai ales pentru combaterea obezitatii.

Pune tarate praf in ciorbe, ceai sau orice alt lichid, principalul este sa nu aiba temperaturi mai mari de 40 grade, ca sa nu distruga vitaminele. Este bine ca orice om sa consume cel putin cate 1 lingurita de 3 ori pe zi, chiar daca are o greutate normala si daca este perfect sanatos.
Daca ai anumite alimente pe care nu le suporti, presara putina tarata praf deasupra si consuma-le fara nicio teama. In acest fel nu se mai produc balonari dureroase, intrucat enzimele din tarate ajuta la digestie.

Nu exista absolut nicio contraindicatie la tratamentul cu tarate, nici macar pentru copii si nu creeaza obisnuinta. Acestea regleaza digestia si inlatura problemele gastro-intestinale.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005999 (s)