News Flash:

LEACUL MIRACULOS pentru refacerea ficatului. E suta la suta natural!

27 Ianuarie 2016
231275 Vizualizari | 0 Comentarii
leac ficat
Numita si "painea albinelor", pastura este poate cel mai putin cunoscut produs al stupilor, dar foarte valoros, unele voci sustinand ca valoarea lui terapeutica este de trei ori mai mare decat a polenului, iar gama afectiunilor pe care le vindeca este imensa. Pastura este un polen modificat cu substante adaugate de albine si care constituie hrana acestora, in special a larvelor. Se extrage in cantitati mici, ceea ce face ca pastura sa fie scumpa si greu de gasit. Dar acest medicament natural este unic prin colectia de substante sanatoase. 

Administrata in afectiunile hepatice, actiunea pasturii este cu adevarat remarcabila, mai ales in hepatite acute si croniceciroze uscate sau umede. Doza uzuala recomandata este de 10-20 g/zi, in doza unica sau in doua prize, administrata la 30-45 minute dupa masa, pentru a nu produce disconfort gastric. In cazul afectiunilor hepatice severe si ciroze, doza va creste la 30 g/zi, administrarea se va face in trei prize (circa 10 g/administrare) si pe cat posibil intre mese. Tratamentul poate fi completat cu doze mici zilnice de ceai de armurariu sau comprimate de silimarina si propolis (0,5-1g/zi). 

In urma administrarii de pastura, s-a observat ca bolnavii se refac in timp extrem de scurt, intre o luna si trei luni la hepatita A si B. In cazul hepatitei C, refacerea integrala a tesutului ficatului ajunge in cele mai grave cazuri la un an. Aceste medicament natural se pastreaza in locuri ferite de caldura, lumina, umezeala, in recipiente inchise etans, de maximum 100g. Inainte de a fi deschis, recipientul trebuie mentinut la temperatura camerei 30-60 de minute.

painea albinelor pastura polen afectiunile hepatice ciroze uscate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005146 (s)